Het wordt steeds kouder buiten. Om de kou écht op te zoeken is overnachten in een iglo wel het meest winterse wat we kunnen bedenken. Koud, oncomfortabel? Niet hier! Deze onder de sneeuw bedolven glazen iglo is in ieder geval wel iets waar jouw vriendin héél erg vrolijk van zal worden!

Levin Iglut Golden Crown

Niet alleen vanuit IJsland heb je schitterend zicht op het Noorderlicht. Nee, ook vanuit Lapland zie je dit natuurverschijnsel in zijn mooiste vorm. Hier staan namelijk glazen iglo’s. Door het glazen dak staat niets je in de weg om het Noorderlicht te bewonderen. Mocht er geen Noorderlicht zijn, wees dan niet getreurd. Je kan dan een prachtige sterrenhemel bewonderen. De zonsopgang is ook heel mooi om te zien ’s ochtends.

Premium en Superior

Er zijn twee type iglo’s. Beiden bevatten ze verwarmd glas wat niet kan beslaan, douches, air conditioning, een mini keuken, een badkamer en comfortabele bedden. Wil je nog nét iets meer luxe, dan kan je een Premium iglo nemen. Die biedt uitzicht over de prachtige vallei. De Premium iglo’s zijn vooral geschikt voor koppels. De Superior iglo’s zijn meer geschikt voor families. Goedkoop is het niet. Een Superior iglo kan je voor circa 335 euro per nacht huren, terwijl de Premium iglo prijs vanaf 400 euro per nacht beschikbaar is. Maar je krijgt er een adembenemend uitzicht voor terug.

Bron: FEM FEM