Van de producers van Get Out komt de heftige thriller Don’t Let Go. Met de film lijkt Blumhouse Productions, dat eerder horrorfilms als Paranormal Activity produceerde, het dus weer voor elkaar te hebben.

Don’t Let Go

In Don’t Let Go is Jack ten einde raad als zijn broer en diens vrouw en dochter omgebracht worden bij een moord in hun huis. Jack smeekt om een tweede kans, maar dat is natuurlijk niet mogelijk. Dan wordt hij ineens gebeld door zijn overleden nicht. Hoe dat mogelijk is, mag je aan de zwarte magie vragen. Het telefoontje is van twee weken in de toekomst. Jack heeft twee weken de tijd om de bloedige moord te voorkomen. Hij moet erachter komen wat er gebeurd is, wie er achter de moord zit en waarom.

Don't Let Go

Van de producers van Get Out

De hoofdrol van Detective Jack Radcliff in Don’t Let Go wordt gespeeld door David Oyelowo. Oyelowo maakte eerder veel indruk in Selma in de rol van Martin Luther King. Die film is geregisseerd door Ava DuVernay en in 2012 speelde Oyelowo in Middle of Nowhere, eveneens van DuVernay. Hij is niet de enige DuVernay-coryfee in Don’t Let Go. Jack’s nichtje wordt namelijk gespeeld door Storm Reid. Zij had de hoofdrol in DuVernay’s A Wrinkle in Time (waar Oyelowo ook een kleine rol in had) en was dit jaar nog te zien in de Netflix miniserie When They See Us.

Een mysterieus telefoontje

Jack weet niet of hij met een geest getelefoneerd heeft of dat hij simpelweg aan het doordraaien is, maar hij kan het niet negeren. Hij moet kosten wat het kost zijn nichtje en haar ouders zien te redden. Gelukkig is Jack zelf detective, dus ervaring en de nodige middelen staan tot zijn beschikking. Het is nog wel even wachten tot je Jacks race tegen de tijd in de bioscoop kan gaan zien. Don’t Let Go staat voor 30 augustus op de planning.

Bekijk ook de verwoestende trailer voor The King’s Man.