Cars & Bikes

Zien! Donny Roelvink laat wagen pimpen: ‘Summer ready’

donny roelvink auto nieuwe wrap

Donnny Roelvink wil flaneren komende zomer. Niet alleen met zijn gortdroge lichaam, nee ook met zijn eigen wagen. Om zijn auto ook 'summer ready' te maken, heeft de 25-jarige Amsterdammer nu zijn auto laten pimpen door Wrap Destination. Zie hier de "nieuwe" auto van Donny Roelvink.

Wie is Donny Roelvink?

Donny Roelvink is geen onbekende in het Nederlandse medialandschap. Bekend zijn werd er met de paplepel ingegoten bij de 25-jarige Amsterdammer. Hoe kan het ook anders met een bekende vader als Dries Roelvink. Ook zijn broer Dave is niet geheel onbekend met de spotlights. Alleen zus Peggy Tosch blijft wat meer op de achtergrond.

Donny Roelvink heeft in verschillende reality-programma’s zijn opwachting gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een Temptation Island VIPS, Expeditie RobinsonDe Roelvinkjes en Dave en Donny op expeditie. Daarnaast is de realityster een heuse fitness influencer. Hij traint regelmatig met niemand minder dan Joel Beukers én hij heeft zijn eigen bedrijf ‘The Grind’. Daar kan je fitnesskleding kopen.

Auto van Donny Roelvink in een nieuw jasje

Donny Roelvink rijdt rond in een Mercedes-Benz A180 uit het jaartal 2022. Deze benzinebak heeft 136 PK in het neusje liggen en heeft een nieuwwaarde van ongeveer 48.000 euro. Donny raakte een beetje uitgekeken op de zwarte kleur van zijn vierwieler, en besloot langs te gaan bij de mannen en vrouwe van Wrap Destination. Het bedrijf heeft de auto volledig onderhanden genomen en voorzien van een nieuw jasje. Het eindresultaat? Een stijlvolle, lichtgrijze auto.

“Summer ready”, zo schrijft de Amsterdammer op Instagram. “You like it?”. 

View post on Instagram
 

De video kan op de nodige likes en reacties rekenen. “Designer bag!”, schrijft de één. En: “Echt serieus. Hoe doen ze dit.”

Zelf lijkt de influencer ook behoorlijk in zijn nopjes met zijn nieuwe aanwinst. En dat kunnen wij ons maar wat goed indenken.

Meer zien van de nieuwe auto van Donny Roelvink? Check hieronder dan nog een aantal foto’s van de grijze vierwieler:

View post on Instagram