Entertainment

Dit Limburgse lingeriemodel is 1 van de mooiste vrouwen van Nederland

Donna Ubags

We hebben weer een pracht van een vrouw ontdekt. Donna Ubags is haar naam. Ze staat al een aantal jaar in de FHM500 en is ook populair op social media. Toch vinden wij het apart dat veel mensen nog niet van haar naam hebben gehoord. De 24-jarige verdient namelijk wel degelijk deze aandacht. Genoeg reden om haar eens in de spotlights te zetten!

Knappe Limburgse verschijning Donna Ubags

Donna Ubags is een mooie verschijning. De knappe dame werd geboren in Maastricht, Limburg en groeide ook op in deze provincie. Ze werd grootgebracht in Eijsden en woont sinds enkele jaren in de Brabantse stad Tilburg. De brunette is 24 jaar oud en verdient inmiddels haar geld met modellenwerk en verschillende sponsordeals. Donna loopt modeshows voor onder meer Hunkemöller en staat model voor andere mooie merken. Verder reist de geboren Limburgse de hele wereld over om carrière te maken in de modellenwereld. Naast dit werk heeft ze ook nog beschikking over een goed stel hersens. Dat blijkt wel uit een grote andere bezigheid.

Journalist en fotografe

Butien het feit dat Donna Ubags model is, is de Nederlandse dame ook actief als fotografe en journalist. Zo heeft ze journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg gestudeerd. Ook heeft ze een tijdje op de fotovakschool gezeten, om beter te worden in haar grote hobby. Donna Ubags komt dus zowel voor, als achter de camera uitstekend uit de verf!

Groeiend aantal volgers

Op haar Instagram donnaubags heeft het Nederlandse model in de loop van de jaren ook een aardige groep volgers op te weten bouwen. Donna Ubags heeft inmiddels meer dan twintigduizend volgers op het platform. Haar account is het zeker waard om te volgen. Daar zijn haar foto’s het bewijs van:

View post on Instagram
 

View post on Instagram