Gear

Zien: interview Nyck de Vries gaat viral door prachtige Williams-persdame aan zijn zijde

Dominique Heyer-Wright Williams

Een video van een interview van Nyck de Vries gaat viral dankzij persvoorlichtster Dominique Heyer-Wright van Williams Racing die aan zijn zijde staat. Wie is deze dame? Wij stellen haar met alle liefde aan je voor.

Nyck de Vries kent droomdebuut

Nyck de Vries kon zijn geluk niet op in het Italiaanse Monza. Voor het eerst mocht hij plaatsnemen in een Formule 1-stoeltje tijdens een échte race. De Fries reed zich gelijk in de punten, wat hem de titel driver of the day opleverde. “De hele ervaring van Formule 1 was geweldig vandaag. Om als achtste te starten en een goede race te rijden waarin je tijdens je debuut in de punten te finisht voelt als een droom”, zo liet De Vries weten tegenover F1.com. Hoewel Nyck de Vries hoogst waarschijnlijk nog ligt de dromen over zijn droomdebuut, loopt een deel van het internet te dromen van de persvoorlichtster die aan de zijde van Nyck de Vries stond toen de coureur de pers te woord stond. Wie deze goedlachse dame is? Dominique Heyer-Wright, de persvoorlichtster van Williams Racing.

Bekijk de beelden van het interview hieronder:

Watch on YouTube

Wie is Dominique Heyer-Wright, de persvoorlichtster van Williams Racing?

Dominique Heyer-Wright is dus de dame die de harten van vele Formuel 1-fans heeft gestolen. De persvoorlichtster van Williams Racing is net als De Vries nieuw op the grid. De goedlachse dame is sinds juni 2022 werkzaam voor Williams Racing. Van haar Instagram-biografie uitgaande, is ze geboren in Australië. Tegenwoordig woont ze echter in Londen. Een kleine wereldreiziger dus, helemaal als je je bedenkt dat ze nog een jaar aan De Haagse Hogeschool heeft gestudeerd. Wie weet, heeft ze zomaar een woordje Nederlands met De Vries uitgewisseld. De geboren Australische heeft uiteindelijk haar Bachelor of Business Studies & Bachelor of Communications aan de Charles Sturt University voltooid en is via omzwervingen bij Shell en Amerikaans PR- en marketingadviesbureau Edelman bij Williams Racing terecht gekomen.

View post on Instagram
 

Wij hopen in elk geval dat we Dominique Heyer-Wright, de persvoorlichtster van Williams Racing, nog veel vaker in beeld gaan zien. Wat jij?

Bekijk hieronder een paar van haar mooiste foto’s:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram