Entertainment

Check de trailer van deze nieuwe Netflix Original serie: Dogs of Berlin

We hebben het nieuws dat Ozark seizoen 2 vanaf nu op Netflix staat nog maar nauwelijks verwerkt of we krijgen het volgende pareltje voorgeschoteld. Dogs of Berlin is zoals je uit de titel kunt opmaken een Duitse serie. Ditmaal dus even geen Engels- of Spaanstalige serie.

Trailer: Dogs of Berlin

Later dit jaar zullen alle tien de afleveringen van seizoen 1 tegelijk op Netflix verschijnen. In de detectiveserie Dogs of Berlin staan twee politierechercheurs centraal. Geweld voert de boventoon in de serie die zich in Berlijn afspeelt.

Watch on YouTube

We kennen (Bayern) München uiteraard als de grootste voetbalstad van Duitsland. Maar in deze serie speelt voetbal in de hoofdstad van Duitsland ook een zeer belangrijke rol. Wanneer een Duitse voetbalspeler met een Turkse achtergrond wordt vermoord, wordt de zoektocht naar de mordenaar(s) gestart. De grote vraag luidt: wie zit er achter de moord? De nazi’s uit Marzahn, een Turkse clan of de Berlijnse maffia? Fahri Yardim en Felix Kramer vertolken de rollen van de twee rechercheurs die ieder een totaal andere visie hebben over het onderzoek en hoe deze op te lossen.

We zullen nog tot 7 december moeten wachten totdat Dogs of Berlin op Netflix staat.

Bron: MAN MAN