Kaia Gerber, de dochter van model Cindy Crawford, is begonnen met acteren. Dit onthulde Ryan Murphy op Instagram. Dit is de eerste keer acteren voor Kaia, want eigenlijk is ze, net als haar moeder een topmodel.

De carrière van Kaia Gerber

Kaia Gerber gaat haar moeder achterna als Amerikaans topmodel. Ze is nog maar 19 jaar oud, maar heeft al op covers van vele grote tijdschriften gestaan. Daarnaast heeft ze campagnes gedaan voor Marc Jacobs, Omega, Calvin Klein, en Versace.

Op haar tiende had ze al haar eerste modellenwerk voor Versace. Toen ze vijftien jaar was begon ze voor Sister Cities en verscheen ze in de realityserie Rich Kids of Instagram. In deze serie werden veel bekende jongeren gevolgd. Ze heeft op covers van Vogue, Teen Vogue en Pop Magazine gestaan en ze werd ook het gezicht van de parfum Daisy van Marc Jacobs. Ook heeft ze al verschillende modeshows gelopen, waaronder die voor Calvin Klein, Prada, Chanel en Fendi. In 2017 werd ze bij de British Fashion Awards genomineerd tot Model of the Year. In 2018 heeft ze samen met Karl Lagerfeld een eigen kledinglijn ontworpen, Karl x Kaia.

De dochter van Cindy Crawford

Cindy Crawford was het grootste model van de jaren negentig. In die tijd verschenen elitemodellen nog in de Playboy. Ze is in 1998 getrouwd  met Rande Gerber. Een jaar later kregen ze hun eerste zoon, Presley Walker. Toen Presley Walker twee jaar was, kregen ze een dochter, Kaia Jordan.

Cindy brak door in de modellenwereld toen ze in 1982 The Look of the Year-award won. Ze presenteerde ook een programma voor MTV, namelijk het programma House of Style. Kaia Gerber gaat de wereld van haar moeder achterna. Ze is al goed op weg en gaat zeker nog ver komen.