Wanneer we het over Afrojack hebben, dan gaat het vaak over zijn dikke auto’s of zijn riante huizen. Ook in dit geval is dat zo. Afrojack heeft namelijk zijn enorme landhuis te koop gezet en hoop er dikke winst op te pakken.

Afrojack zoekt de rust, ruimte en luxe op in zijn eigen landje

Als DJ reis je de hele wereld over. Van Thailand tot aan Brazilië sta je op de dikste feestjes en slaap je natuurlijk in luxe hotels. Wanneer je eenmaal thuiskomt, wil je daar natuurlijk niets voor onder doen. Daarom heeft Afrojack een aantal jaar geleden een kast van een landhuis aangeschaft. Hiermee haalt hij alle luxe van de hotels letterlijk in huis én geniet hij daarnaast ook nog eens van de nodige rust en ruimte. Toch zijn de DJ (zonder afro) en zijn vrouw Elettra Lamborghini (van het bekende automerk) na acht jaar op het huis uitgekeken. Daarom zet Afrojack zijn landhuis voor een pittige prijs te koop.

landhuis Afrojack

Het enorme landhuis van Afrojack staat nu te koop

Met de nodige rust en ruimte bedoelen we ook echt heel veel rust en ruimte. Het landhuis van Afrojack heeft zelfs een eigen naam: ‘De Guliker’ staat op een perceel van maar liefst 3,5 hectare. De villa zelf telt een oppervlakte van maar liefst 355 vierkante meter. In deze riante woning vind je zeven slaapkamers, waarvan drie slaapkamers en twee badkamers. Vanaf het Franse balkon heb je een een koninklijk uitzicht op je eigen enorme tuin mét (overdekt) zwembad, poolhouse, meerdere bijwoningen én een eigen vijver. Bi-zar.

Landhuis Afrojack Landhuis van Afrojack

De DJ pakt dikke winst op het huis

We kunnen wel uren blijven door ratelen over deze enorme villa met een oase aan luxe, maar goed de foto’s zeggen natuurlijk meer dan genoeg. Alle meubels zijn al uit het huis gehaald dus what you see is what you get. Zoals je waarschijnlijk al dacht, kost dit landhuis van Afrojack een godsvermogen. Zelf legde hij er in 2013 2.050.000 euro voor neer. Vandaag de dag zet hij zijn stulp(je) te koop voor een dikke 2.995.000 euro, tel uit je winst! Meer foto’s zien? Dat begrijpen we, neem gerust een kijkje op de website van de makelaar.

Afrojack landhuis te koop Afrojack zet landhuis te koop