In de serie Suits heeft iedereen een andere vrouw of vriendin, maar wat hebben de acteurs in het dagelijks leven eigenlijk aan de haak weten te slaan? Daarom werpen wij dit keer een blik op de vrouwen van Suits-acteurs.

Vrouwen van Suits-acteurs

Het is een van de best bekeken series op Netflix en heeft inmiddels negen seizoenen, waarvan we er helaas slechts acht kunnen zien op Netflix, maar we wachten met smart op het nieuwste seizoen. Hierdoor zijn wij eigenlijk heel erg benieuwd wie nou de vrouwen van Suits-acteurs zijn, daarom zetten wij ze van de vier populairste karakters op een rij. En het blijkt ook dat de acteurs nog eens goed verdienen.

Dulé Hill & Jazmyn Simon

Dulé Hill staat beter bekend als Alex Williams, maar hij heeft ook bekende wederhelft, namelijk Jazmyn Simon, die ook actrice is. Ze is misschien niet super bekend, maar heeft toch al aardig wat leuke rollen mogen spelen. De twee hebben elkaar ontmoet op de set van ‘Ballers’ en dit bleek uit te groeien tot iets heel moois. In 2019 kregen ze namelijk ook hun eerste kind.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dule Hill (@dulehill)

Rick Hoffman & de grote onbekende

Vrouwen van Suits-acteurs zijn niet allemaal bekend en blijken er ook niet allemaal belangstelling voor te hebben. Dit zien we maar weer als we kijken naar de partner van Rick Hoffman, die beter bekend staat als Louis Litt. Helaas voor hem is hij op dit moment single, maar hij heeft wel een kind, maar helaas weten we ook niet wie hier de moeder van is. Daar wordt namelijk er mysterieus over gedaan.

Gabriel Macht & Jacinda Barrett

Van dit lijstje zijn deze twee al het langst getrouwd, namelijk als sinds 2004. Gabriel Macht (Harvey Specter) is dus al jaren getrouwd met Jacinda Barrett. Zij is actrice en voormalig model, ze was zelfs een aantal keren te zien in Suits! Daarnaast heeft ze ook nog in redelijk wat films gespeeld, in ieder geval leuk om te weten dat een koppel dat zo succesvol is al zo lang samen is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gabriel Macht (@iamgabrielmacht)

Patrick J. Adams & Troian Bellisario

De vrouwen van Suits-acteurs hebben vaak ook al een eigen carrière opgebouwd, dat blijkt ook maar weet met Troian Bellisario. Zij heeft namelijk een van de grootste rollen gehad in de serie ‘Pretty Little Liars’. Ze hebben een tijdje een break gehad, maar nadat ze te gast waren bij elkaar in de serie kwam alles weer goed. Ze hebben ook een dochter, Aurora. Hopelijk blijven ze dit keer bij elkaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Troian Bellisario (@sleepinthegardn)