Het EK voetbal is in aantocht en het Nederlands elftal maakt zich op voor de wedstrijden. Maar wie wacht er thuis op de Oranjeleeuwen als ze terugkomen van een beladen wedstrijd of training? Geen idee? Hoog tijd om kennis te maken met de vriendinnen van onze Oranjeleeuwen.

Vriendinnen van onze Oranjeleeuwen

Helaas wordt de lijst te lang als we alle selectiespelers af moeten gaan. Daarom pakken we voor nu eventjes de spelers uit het basiselftal die een vriendin of vrouw hebben. Daar zitten namelijk behoorlijk wat knappe dames tussen, want voetballers en vrouwen zijn een match made in heaven. Maar wie zijn de dames eigenlijk die achter ons elftal staan?

Claire Hall, vrouw van Tim Krul

Ze is één van de dames die het meest geheim is gebleven van allemaal. Over het algemeen zijn de vriendinnen van onze Oranjeleeuwen namelijk erg bekend, maar in het geval van Tim Krul is dat niet zo. Toch zijn ze erg gelukkig samen en hebben ze zelfs een dochter.

vriendinnen van onze Oranjeleeuwen

Doina Turcanu, vriendin van Stefan de Vrij

Stefan de Vrij heeft het goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een opkomend model aan de haak geslagen. We hebben haar laatst al uitgebreid behandeld, maar toch kunnen we het niet laten om deze prachtige vrouw nog een keer extra te benoemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doina Turcanu (@doinaturcanu)

 Annekee Molenaar, vriendin van Matthijs de Ligt

Ze heeft een voorliefde voor voetbal en komt uit een gezin waar iedereen voor Ajax is. Dan is het natuurlijk mooi meegenomen dat je Matthijs de Ligt aan de haak slaat. Die boft maar met deze knappe dame.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Jaimy Kenswiel, vriendin van Denzel Dumfries

Het stel is al een lange tijd samen, al sinds dat Dumfries bij Sparta speelde. Nu staat Jaimy nog steeds achter hem. Dumfries mag zijn handjes dus dichtknijpen, want hij heeft iemand die er door dik en dun voor hem is. En daarnaast ziet ze er er ook nog eens geweldig uit, dus dat is ook mooi meegenomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jaimy Kenswiel (@jaimykens)

Ricarda Kilian, vriendin van Marten de Roon

Inmiddels hebben Ricarda en Marten samen drie kinderen, dus ze hebben het maar druk. Er is dus al geruime tijd sprake van een heerlijk huisje, boompje, beestje. Ricarda mag zeker niet ontbreken in het lijstje van mooie vriendinnen van onze Oranjeleeuwen, want zeg nou eerlijk, zij ziet er toch beeldschoon uit?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ricarda de Roon (@ricardaderoon)

Mikky Kiemeney, vriendin van Frenkie de Jong

Ze is al lange tijd samen met Frenkie de Jong,. Al zijn er wel pauzes geweest, de twee hebben elkaar telkens weer gevonden. Deze prachtige dame is zelf ook heel erg sportief, want ze speelde hockey op het hoogste niveau. Ook iemand om naar uit te kijken dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Mirella Pereira, vriendin van Georginio Wijnaldum

Het is niet duidelijk hoe lang de twee al samen zijn, maar er is één ding dat zeker is: het stel is erg gelukkig samen. En dat is immers waar het om draait. Ze hebben een groot gezin samen, dus het is een gezellige boel in huize Wijnaldum.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @mlpereiraa_

Nikki van Esch, vriendin van Wout Weghorst

Ze kennen elkaar al sinds de middelbare school. Na een moeizame start zijn ze er toch samen uitgekomen. Tegenwoordig zijn ze de trotse ouders van twee dochters. Nikki heeft het dus goed voor elkaar en is net zoals alle andere vriendinnen van onze Oranjeleeuwen een prachtige verschijning.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nikki Van Esch (@nikkivanesch)