Missverkiezingen zijn altijd een feest. De knapste dames komen van heinde en verre samen op één plek, dus dat geeft ons de mogelijk om onze ogen uit te kijken. Inmiddels zijn de finalisten van Miss Nederland bekend. Daarom is het hoog tijd om de tien finalisten van Miss Nederland 2021 eens in de spotlights te zetten, want deze dames wil je voor geen goud missen.

Finalisten van Miss Nederland 2021

We zouden uren over deze dames kunnen praten, maar dit keer kiezen we er voor om het kort en bondig te houden. Want zeg nou eerlijk: een beeld zegt meer dan duizend woorden. EΓ©n ding is zeker: het zijn prachtige vrouwen, anders handen ze namelijk niet in de finale van Miss Nederland gestaan. Benieuwd wie de tien finalisten van Miss Nederlands 2021 zijn? Wij stellen je maar al te graag aan ze voor!

Marlies Smedinga

Ze begon op veertienjarige leeftijd al als model en is bij toeval ooit van de straat geplukt in Stockholm. Sinds dat ze in het buitenland is gescout, heeft ze ons voorzien met heel wat mooie plaatjes. Het is ook niet meer dan een logische keuze om haar door te sturen naar de finale.

Esmee Cornet

Ze is danseres Γ©n model, dus zij heeft al het recht om zich tussen de finalisten van Miss Nederland te scharen. Deze aantrekkelijke dame is erg enthousiast en heeft ook goede moves. Misschien danst zij zich wel naar de winst toe, al gaat het natuurlijk niet alleen om uiterlijk en talent.

Benthe van der Kleij

Zij is één van de jongste finalisten van Miss Nederland, maar dat maakt haar er niet minder om. Ze is stylist en houdt van fotografie en videografie. Wederom dus een veelzijdige, mooie dame die wij niet hadden willen missen.

Eleanor Dingemans

Eleanor, Ely, maakt niet uit hoe je haar wilt noemen. Deze beeldschone vrouw heb je misschien al eens voorbij kunnen zien komen in de nieuwe Lay’s reclame. Daarnaast is ze ook model en zangeres. Wie weet, wat voor talenten er nog meer achter haar verschuilen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ELY (@ely_portfolio)

Julia Sinning

Deze knappe dame heeft heeft al het recht om zich finaliste van Miss Nederland te noemen, want zij heeft al een heel portfolio als actrice opgebouwd. Daarnaast ziet ze er ook nog eens erg leuk uit. Het kan niet anders dat zij een prachtige carrière in het verschiet heeft liggen.

Myrthe van der Vlies

Deze dame werkt als psycholoog in een gevangenis. Een interessante baan, maar daarnaast zou ze prima fulltime model kunnen zijn. Deze knappe blondine verdient het echt om één van de finalisten van Miss Nederland te zijn.

Kim van der Vlies

Kim studeert Fiscale Economie, dus ze heeft de brains, maar een beauty is ze ook! Hoe je het ook wendt of keert, ze had even goed model kunnen worden. Wij zijn dan ook zeer benieuwd hoe ze het er vanaf gaat brengen tijdens de verkiezing.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim van der Vlies (@kimvdvlies)

Shizen Wong

Ze is al een model en dat heeft goede reden ook. Als één van de finalisten van Miss Nederland kan ze het behoorlijk ver schoppen, maar ook zonder deze Miss-verkiezing denken wij dat zij het aardig ver gaat schoppen.

Maud van Oossanen

Deze sterke dame heeft het een en ander meegemaakt en is ambassadrice van Pink Ribbon. Daarnaast is het een prachtige meid waarvan het logisch is dat ze een plek in de finale heeft, want de looks zijn daar zeker voor aanwezig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maud van Oossanen (@maudvanoossanen)

Isa de Bruin

Isa heeft model staan al behoorlijk onder de knie, want ze is een tijdje geleden koffermeisje geweest bij de miljoenenjacht. Daarnaast is dit wederom een beeldschone vrouw die zeker kans heeft op de titel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ☾ Isa de Bruin (@isadebruin)

Wij zijn erg benieuwd wie zich uiteindelijk tot Miss Nederland mag kronen. Benieuwd naar nog meer dames? Deze tien dames maakten vorige jaar kans.