Ryan Reynolds en Blake Lively hebben een fantastische relatie samen. Beide zijn het wel gerespecteerde acteurs die niet vies zijn van een grapje. Dit blijkt ook maar weer uit hun social media kanalen, want daar wordt de ene na de andere grap uitgehaald.

Ryan Reynolds en Blake Lively

Beide zijn het wereldberoemde mensen, dat komt door hun werken in allerlei verschillende films en series. Ze zijn als sinds 2011 samen en hebben 3 dochters. De twee ontmoetten elkaar – hoe kan het ook anders- op de filmset en zijn sindsdien onafscheidelijk. In ieder geval kunnen we met zekerheid zeggen dat ze blij zijn met hun relatie, want er is altijd tijd voor een grap en dan vaak ook nog eentje die ze publiekelijk maken, zodat iedereen ervan kan meegenieten. De twee tillen het begrip ‘liefdevol leedvermaak’ naar een heel nieuw level.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Zo had Blake op zijn verjaardag een foto geplaatst waar Ryan nog maar nauwelijks op stond, in tegenstelling tot die ándere populaire Ryan uit Hollywood. Natuurlijk werd dit goed opgevat en kon het hele internet er om lachen. De tweet kreeg namelijk ook 1.2 miljoen likes.

Maar hier bleef het niet bij, zo iets kan niet ongestraft door de beugel dacht Reynolds, dus die pakte haar terug met een compilatie van haar ‘beste’ foto’s. Natuurlijk kreeg deze reactie ook super veel media aandacht. Zo zie je dus maar weer dat hoe erg je elkaar voor aap zet, je toch van elkaar kan blijven houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Wie is Blake Lively?

Ze is een van de knapste actrices van dit moment. Ze is voornamelijk bekend door haar optredens in de serie Gossip Girl, maar we gaan er niet van uit dat veel van jullie dit kennen. Naast Gossip Girl heeft de 33-jarige actrice nog een groot aantal andere films op haar naam staan zoals Green Lantern, waar ze samen met Reynolds mocht werken (en waar de vonk oversloeg).

Ryan Reynolds

Hij speelt al sinds 1993 in film en doet dit tegenwoordig nog steeds, daardoor heeft hij ook tientallen films op zijn naam staan. Toch is hij het meest bekend door zijn rollen zoals Deadpool, 6 Underground en The Hitman’s Bodyguard. Naast acteur is hij dus ook nog vader van 3, dus hij en Blake Lively zullen het druk genoeg hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively)