Entertainment

Internetlegende en chef-kok ‘Salt Bae’ is ripped en zo heeft hij dat bereikt

Salt Bae dieet trainingsschema

Het zal je niet ontgaan zijn, iedere beroemdheid die een bezoekje brengt aan Dubai gaat langs bij het restaurant van Nusret Gökce, beter bekend als ‘Salt Bae’. Naast dat deze man behoorlijk goed kan koken en het op zijn manier bestrooit met zout, is hij ook behoorlijk afgetraind. Dankzij dit trainingsschema en dieet is Salt Bae een echte kast geworden.

Salt Bae is de fitste chef-kok ter wereld

De stereotype kok is een forse vent met een net schort aan om in de keuken goed te kunnen werken. Salt Bae is allesbehalve dat. Deze man is een afgetraind beest en verzorgt zijn gasten een onvergetelijke avond. Aan tafel bestrooit hij het vlees op een ludieke wijze met zout. Daarmee ging hij in 2017 voor het eerst viraal. Sindsdien is hij niet meer van je tijdlijn af te krijgen. Ondanks dat hij zijn gerechten natuurlijk moet fijnproeven, is de kok afgetraind, hoe doet hij dat toch? Nusret Gökce volgt en strikt dieet en een pittig trainingsschema om fit te blijven terwijl hij dagelijks in de keuken staat. Hieronder vind je het trainingsschema en het dieet van de fitte internetsensatie Salt Bae.

View post on Instagram
 

Het dieet van Salt Bae

Op Instagram deelt Salt Bae het geheim achter zijn fitte lichaam. Volgens hem ligt het vooral aan zijn dieet. Het dieet van Salt Bae ziet er als volgt uit:

  • Start de dag met twee glazen water en vier abrikozen
  • Een half uur later genieten van een overheerlijke cappuccino
  • Vervolgens doet hij zijn workout (daarover later meer)
  • Ontbijten met 250 gram steak, kikkererwten, linzen, bonen en zwarte rijst (ja, dat bestaat echt)
  • Voor lunch opnieuw een 250 gram steak (met zout natuurlijk) en gestoomde groenten
  • Yoghurt met druiven en stroop als tussendoortje, met een single espresso
  • Om 21:00 dineert Salt Bae met een bietensalade en opnieuw een steak
  • Na het avondeten werkt hij niets anders dan water naar binnen.
View post on Instagram
 

Het trainingsschema van Salt Bae

Naast veel eten, deelt Salt Bae af en toe ook fitnessvideo’s op zijn socials. Een vast trainingspatroon kunnen we er niet echt in terugvinden, maar Nusret laat weten dat hij een liefhebber is van boksen en oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. Zo zien we hem bijvoorbeeld vaak trainen in de ring en met een springtouw in de weer.

“Het geeft me de definitie en kernkracht die ik wil. Veel touwtjespringen, boksen, alles om niet alleen de spieren te stimuleren maar ook om me snel te houden. Ik moet snel zijn in de keuken.”

Watch on YouTube