Een groot huis hebben is natuurlijk fantastisch, maar deze luxe villa slaat echt alles. Het is super modern, is van alles voorzien, heeft meer dan genoeg ruimte en heeft zelfs een eigen zwembad. Het enige nadeel ervan is de prijs, maar dat laten we even links liggen.

Luxe villa

Zie je jezelf al zitten in deze luxe woning? Wij in ieder geval wel, dit is namelijk een prachtige villa met alles erop en eraan. Het is misschien niet het aller grootste landhuis dat je ooit zult zien, maar het is wel super stijlvol en er is overal aan gedacht. Begrijp ons niet verkeerd, het is alsnog groot, je hebt namelijk 483 vierkante meter aan woonruimte op een gebied van 4440 vierkante meter, dat betekent dus ook dat je een giga tuin hebt (die overigens ook nog eens leuk is ingedeeld).

Alle berichtenluxe villa

We zullen jullie niet langer in spanning houden, want de inrichting van dit huis is echt fantastisch. Je hebt namelijk een prachtige keuken, meerdere badkamers, 4 slaapkamers, een garage in het huis (die je via een lange oprijlaan aan de achterkant van het huis kan betreden), een eigen bar en dat is nog lang niet alles. Dus toen we zeiden dat deze luxe villa alles had, bedoelde we ook echt alles. We raden het je aan het huis wat beter te bekijken, want je kijkt werkelijk je ogen uit.

luxe villa

Bijpassende tuin

Aangezien je zo ongelofelijk veel ruimte hebt, heb je ook een grote tuin en die is maximaal benut. Nee het zwembad zal je niet buiten vinden, die is namelijk gewoon binnen, maar door de hele tuin zijn zithoeken aangelegd zodat je op elk moment van de dag kan genieten van de zon. Ook heb je een mooi balkon, een aantal vijvers en is er meer dan genoeg ruimte om bijvoorbeeld je kinderen er te laten spelen.

Voordat je de telefoon pakt om een bod te doen op het huis; het kost je zo’n 2.6 miljoen euro, dus daar wil je misschien toch nog wat beter over na denken.

luxe villa