Gear

Bier tanken doe je het beste met deze bierbenzinepomp van Bol.com

benzinepomp bier

Geen zin om benzine, maar bier te tanken? Dan is deze bierbenzinepomp van Bol.com wat voor jou!

Tanken voor een betaalbare prijs

Het is niet altijd feest bij de benzinepomp. Helemaal als je de prijzen ziet. Het is veel chiller om thuis een benzinepomp te hebben. En al helemaal als-ie bier tapt. Deze benzinepomp van Bol.com tapt bier voor een betaalbare prijs.

Benzinepomp voor bier

Een drankdispenser in de vorm van tegenwoordig: een benzinepomp. Geniaal toch? In deze benzinepomp voor bier gooi je tot wel een liter drank. Vervolgens kun je het verdelen in verschillende glazen met de slang. Zo ben je letterlijk bier aan het tanken. Handig, grappig: een echt hebbedingetje. En al helemaal wanneer de benzine– en bierprijzen tegenwoordig niet meer om aan te zien zijn. Tank gewoon je eigen bier!

Nu verkrijgbaar op Bol.com

De benzinepomp voor bier is de eyecatcher van je volgende feestje. Gooi er een liter bier, of een andere drank in, en iedereen zit er gegarandeerd de hele avond omheen. Wie wil nou niet bier drinken uit een echte bierpomp? Goed nieuws: de geniale en goedkope benzinepomp is nu verkrijgbaar bij bol.com. Voor een bedrag van 35,95 euro haal jij deze geniale drankdispenser in huis. Is dat even lekker!