Echte ambachtslieden zijn de heren van Deus Ex Machina. Keer op keer bewijzen zij dat ze het customizen van motoren tot in de puntjes beheersen. Met deze custom bike, genaamd The Goose, hebben ze daadwerkelijk kunst op wielen gecreëerd.

The Goose

De motor heeft zijn naam te danken aan de film Mad Max. In het bijzonder aan de personage Jim Goose. De motor is een variant geworden op de motor die werd gereden in de film. De body van de motor is behoorlijk aangepast. De koplamp is strak verwerkt achter de geperforeerde scherm. De kuip is om het grootste gedeelte van de motor gebouwd. De uitlaat is verkort en zwart gespoten en er is een cognac lederen zadel opgezet. De groene laklaag geeft deze stijlvolle custom motor een militair vleugje mee. Liever een Deux ex Machina beach cruiser?

deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 1 deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 2 deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 4 deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 5 deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 6 deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 7 deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 8 deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 9 deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 10 deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 12 deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 13 deus-ex-machina-motor-gewoonvoorhem 14