Entertainment

Eindelijk! Details over tiende en laatste film Quentin Tarantino onthuld

Quentin Tarantino

Vier jaar na het uitkomen van zijn negende film, zijn er details over de tiende en laatste film van Quentin Tarantino onthuld. Onder andere de titel, verhaallijn én de start van opnames zijn bekendgemaakt. Goed nieuws dus voor de Tarantino-liefhebbers onder ons!

Details eindelijk onthuld

Dankzij een artikel van The Hollywoord Reporter hebben we eindelijk de eerste details van het laatste meesterstuk van Quentin Tarantino gekregen. Volgens het artikel gaat de laatste film van Quentin Tarantino The Movie Critic heten en is het script al geschreven door Tarantino. De filmopnames zouden naar verluidt van start gaan in het najaar. Over de cast is verder nog niets bekend, maar hij heeft in het verleden samengewerkt met grote namen als Uma Thurman, Michael Madsen, James Parks, Tim Roth, Harvey Keitel, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie en Brad Pitt. Betekent dit dat we ook grote namen kunnen verwachten bij zijn laatste film?

 

View post on Twitter

The Movie Critic

Volgens The Hollywoord Reporter zal de laatste film van Quentin Tarantino gaan over een vrouwelijke filmcriticus in de jaren 70. Er wordt gespeculeerd dat het om de criticus Pauline Kael gaat. Kael was een van de meest spraakmakende en invloedrijke critici van haar tijd, dit komt door de ruzies die ze had met de verschillende redacteuren en filmmakers.

Tiende en laatste film van Quentin Tarantino

Tarantino wil een punt achter zijn carrière zetten, omdat hij vindt dat de films achteruit gaan als hij te lang doorgaat en niet meer bij de tijd zullen zijn. Fans hebben hun twijfels over die uitspraken, want zijn recente films waren erg sterk en konden op goede kritieken rekenen. Een paar van die films zijn Django Unchained, Pulp Fiction en Inglorious Basterds. Hij heeft in totaal tien films geregisseerd, maar Kill Bill: vol.1 en vol.2 ziet de regisseur als één film. Dat betekent dat hij negen films op zijn naam heeft staan en zijn tiende film, The Movie Critic, wordt dan de laatste film van Quentin Tarantino.