De welbekende ADE-vlaggetjes wapperen – ein-de-lijk – weer in onze hoofdstad: Amsterdam kleurt weer geel. Hordes aan mensen komen van heinde en verre om de vetste feesten van het Amsterdam Dance Event te bezoeken. Helaas zijn veel feesten al stijf uitverkocht. Voor de partypeople die achter het net hebben gevist om zijn of haar favoriete artiest na al die tijd weer te bewonderen, heeft Desperados nu een verassing in petto. Het biermerk verstopt komend weekend op negen plekken in Amsterdam in totaal veertig (!) ADE Festival passen.

Next level verstoppertje

Nu liggen de passen natuurlijk niet letterlijk voor het oprapen. Wie twee van de ADE Festival passen wil bemachtigen moet er iets voor doen. À la Sherlock Holmes moet jij de juiste, geheime locaties zien te vinden. 

Hoe werkt het?

De spelregels zijn simpel. Gedurende dit weekend (8 – 10 oktober) worden er verschillende tips vrijgegeven. Wie de aanwijzing weet te ontcijferen, kan de straat op voor de jacht naar een ticket. De Max Verstappen onder ons die als eerste op de juiste locatie de verstopte tickets vindt, krijgt namens Desperados samen met een vriend(in) toegang tot elk ADE-event dat van 13 t/m 17 oktober gehouden wordt.

Van ticketjager naar kroegtijger clubtijger

Ben jij helemaal klaar om in de jungle van de stad op zoek te gaan naar jouw ADE Festival pas? Hijs jezelf in een festivalpak en wie weet pak jij de vetste festivals.

De gouden tips verschijnen vanaf aanstaande vrijdag 8 oktober op de site. De hints worden drie dagen lang om 12.00, 14.00 en 16.00 vrijgegeven. Wil jij als échte feestvogel haantje de voorste zijn? Schrijf je dan in voor de mailing, dan krijg jij de tips als eerste in je inbox en heb je dus een kleine voorsprong op de rest…

ADE: 250 evenementen in 5 dagen

ADE telt inmiddels meer dan 250 evenementen, die op meer dan negentig locaties plaatsvinden. Deze evenementen lopen van 13 t/m 17 oktober, van 6.00 tot 00.00. Wil jij je al helemaal voorbereiden en dé perfecte festivalmarathon samenstellen? Hier valt het festivalprogramma van het Amsterdam Dance Event te vinden.