De wereld van bier gaat gelukkig met z’n tijd mee en we laten je opnieuw kennis maken een heerlijk educatieve ontwikkeling. Heineken zocht al eens een professionele fijnproever en in Rotterdam kun jij je dromen verwezenlijken met een heus brouwersdiploma, maar in de mooie stad achter de duinen weten ze er ook het schuimige van!

Bierambassadeur

Degenen met bierambassadeur-aspiraties kunnen zich namelijk melden bij Café Restaurant Rootz in Den Haag – hier start in februari een bieropleiding waar je in zes avonden alles over onder andere bierproeven, wetgeving en het brouwproces van bier in je koppie stampt.

beer GIF

Tijdens 5 lessen verspreid over 5 maanden wordt het café restaurant aan de Grote Marktstraat omgetoverd tot bierwalhalla waar de experts in spe soms wel veertig verschillende bieren op een avond over het tongetje mogen laten vloeien. Na het examen wordt je door StiBON Opleidingen erkend als echte bierkenner en mag je jezelf ambassadeur der gerstenat noemen – of welke andere triomfantelijke naam je er ook voor in elkaar weet te brouwen!