Entertainment

De vriendin van Ronnie Flex laat niets van je over op haar Instagram

Demi de Boer, de knappe vriendin van Ronnie Flex

Ronnie Flex is weer terug van weggeweest. Afgelopen week dropte hij een nieuwe plaat samen met niemand minder dan Bilal Wahib en we hoeven vast niet meer lang te wachten op een album. Achter een sterke man staat natuurlijk een nog sterkere vrouw. De vriendin van Ronnie Flex, Demi de Boer, wacht hem thuis op na zijn drukke studiodagen.

Demi de Boer is de knappe vriendin van Ronnie Flex

Demi de Boer, ja die naam komt je vast niet onbekend voor. Dat klopt, de vriendin van Ronnie Flex is de dochter van voetballegende Ronald de Boer. Ze gaat nu al een lange tijd met de bekende rapper. Toch zie je de twee niet zoveel samen. Ze kiezen er liever voor om hun relatie een beetje achter de schermen te laten. Maar Demi is zijn steun en toeverlaat, zo laat Ronnie weten in gesprek met RTL Boulevard: “Ze is kritisch en helpt me graag mee, ze geeft graag haar mening over wat er bijvoorbeeld op mijn nieuwe album moet, dat vind ik heel fijn en is alleen maar goed” aldus Ronnie.

Wij vinden het helemaal niet gek dat Ronnie Flex op Demi is gevallen. De dochter van Ronald de Boer ziet er prachtig uit en steelt altijd de show op Instagram. De gebroeders de Boer hebben goede genen, want ook Jackie de Boer én Brooke de Boer zien er beeldschoon uit. Ronnie Flex slaat met zo’n knappe vriendin ook zeker niet de plank mis, toch?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram