Vale, Rossifumi, The Doctor, The GOAT of gewoon Valentino Rossi. Noem hem zoals je wil, om zijn gigantische succes in de Moto GP kun je in ieder geval niet heen. Dat hij naast succes in de motorsport ook flink succes in de liefde heeft blijkt wel bij het zien van de foto’s van de vrouw achter deze coureur.

Valentino Rossi: the greatest of all time

Valentino Rossi is een motorcoureur van Italiaanse afkomst met maar liefst 9 wereldtitels op zijn naam. Een typische combinatie van vroeg geleerd is oud gedaan en met de paplepel ingegoten. Rossi’s eerste contact met een motorfiets was toen hij 2 jaar oud was en heeft voormalig motorcoureur Graziano Rossi als vader. Dan moet het wel gek lopen wil je geen liefde voor de snelste motoren ter wereld ontwikkelen.

De coureur is (in ieder geval op dit moment) de beste racer die de Moto GP ooit gekend heeft. Onlangs zagen we nog hoe Valentino Rossi zijn trouwe Yamaha heel kortstondig inruilde voor de wagen van auto-coureur Lewis Hamilton. De twee namen het in een wedstrijdje eens tegen elkaar op. Gelukkig houdt hij het carrière-technisch bij het racen per motor.

Naast zijn passie voor motoren is er nog een liefde in zijn leven: de prachtige Francesca Sofia Novello.

De vriendin van Valentino Rossi

Francesca is net als Rossi van Italiaanse afkomst, maar zeker niet wereldvreemd. Het 26 jarige succesvolle model heeft haar eigen leven prima op orde, ook al voor haar pad een ruime drie jaar geleden kruiste met dat van de 14 jaar oudere Valentino Rossi. De twee zijn sindsdien onafscheidelijk. Wij snappen wel wat de coureur in deze Italiaanse schoonheid ziet. Dit zijn een paar van haar fijnste vakantiekiekjes op een rij.

View this post on Instagram

👣🐬✨

A post shared by FRANCESCA SOFIA NOVELLO (@francescasofianovello) on

View this post on Instagram

Bye summer!

A post shared by FRANCESCA SOFIA NOVELLO (@francescasofianovello) on

View this post on Instagram

Sea or Pool? 🇲🇻 #Maldives

A post shared by FRANCESCA SOFIA NOVELLO (@francescasofianovello) on