Entertainment

De prachtige Sylvie Meis draagt een Lara Croft-achtige outfit op Instagram

De bloedmooie Sylvie Meis is weer volop bezig op Instagram, we zagen haar deze week door een bos heen rennen in een wel erg bekend pakje, namelijk die van Lara Croft uit Tomb Raider. Wij zouden haar in ieder geval graag blijven zien op deze manier.

Sylvie Meis als Lara Croft

Voordat je hoop krijgt; nee het wordt helaas geen Tomb Raider x Sylvie Meis film, sorry dat we die droom kapot maken. Wel speelt de 42-jarige schoonheid in een nieuw Nederlands reclamespotje, dat is ook de reden waarom we haar in deze leuke outfit door een bos heen zagen rennen op haar Instagram pagina. Ze speelt namelijk in de nieuwe reclame van de Eurojackpot. Dit keer staat ze naast de ZoooveelMoneyMan en ze komt aan bod wanneer ze het hebben over het schieten van een eigen actie film. Deze reclames vermaken altijd, maar nu Sylvie erin zit worden ze toch net een stukje leuker.

View post on Instagram
 

Zo zien we toch maar weer dat leeftijd niet altijd uit maakt, ze is 42 jaar, maar ziet er bij lange na niet zo ‘oud’ uit. Er zijn wel meer knappe actrices die er op een wat latere leeftijd goed uit zien, maar bijna niemand doet het zo goed als Sylvie Meis. Ze is top fit, heeft een goede vorm en laat ons daar (gelukkig) van mee genieten op haar social media.

Waar kennen we haar van?

Sylvie Meis is een Nederlandse actrice, presentatrice en model. Ze was getrouwd met prof voetballer Rafael van der Vaart, maar was ook zonder hem al erg bekend. Ze werkte als actrice in de serie Costa! En kreeg ook een vaste rol hierin. Daarna werkte ze voor muziekzender MTV en was hier presentatrice. Dit verruilde zij al gauw voor een aantal andere baantjes al presentatrice en haar eigen programma; Modelfacts. Nu zien we haar af en toe nog voorbij komen op tv als gast bij een show en is haar carrière vooral in Duitsland gigantisch. Wel een gemis om haar nauwelijks meer op tv te zien, gelukkig hebben we altijd haar Instagram nog.

View post on Instagram
 

View post on Instagram