Ze is misschien wel een van Nederlands bekendste vrouwen: Chantal Janzen. Ze is moeder, presentatrice, actrice, zangeres en zelfs danseres. We nemen je vandaag even mee door haar leukste foto’s van Instagram.

Chantal Janzen

Ze is 42-jaar oud (net als de knappe Sylvie Meis) en heeft nu al een super diverse carrière gehad. Ze begon haar carrière als musical-ster, zo speelde ze in Saturday Night Fever, Tarzan en Beauty and the Beast. Dit liep uit tot een aantal Nederlandse filmrollen en daarna zelfs tot een baan als presentatrice. Dat is ook de manier waar ze het populairst mee is geworden: presenteren.

Ze heeft bijvoorbeeld het Televizier-Ring Gala gepresenteerd (en de ring al belachelijk vaak gewonnen) en maakte toen al gauw de overstap naar RTL. Hier presenteerde ze dingen zoals Dance Dance Dance, The Talent Project, Chantal blijft slapen en om niet te vergeten Holland’s Got Talent. Ook tekende ze in 2014 een contract bij Sat 1. Dat is een Duitse zender waar ze ook als presentatrice aan de slag ging. Hier presenteerde ze bijvoorbeeld The Voice Kids.

Chantal haar persoonlijke leven

In het dagelijks leven is ze dus druk bezig, maar ze heeft ook nog een gezin. Ze trouwde in 2014 en heeft inmiddels twee zoons, die je vaak voorbij ziet komen op haar Instagram. Ook geeft ze zich vaak ‘bloot’ in bladen zoals Linda. Op haar Instagram zie je haar vaak ook van alles delen om wat positiviteit de wereld in te brengen, fijn dat er toch nog BN’ers zijn die hier een steentje aan bij proberen te dragen. Wij zetten een paar van haar leukste foto’s op een rij zodat er ook wat extra positiviteit in jullie dag zit.