Entertainment

De leukste foto’s van het Braziliaanse model Adriana Lima

39-jaar oud en nog steeds zo mooi als de dag dat ze haar carrière begon. We hebben het over niemand minder dan de Braziliaanse Adriana Lima. Ze heeft namelijk een goede carrière en verdient het om weer eens besproken te worden. Iemand met zulke looks kan je simpelweg niet vergeten.

Adriana Lima

Ze komt uit Salvador in Brazilië, ze wilde hier eerst dokter worden, maar ze werd aangemoedigd om model te worden. Moet je je voorstellen dat je zo’n knappe dokter zou hebben, dan zou je nooit meer ergens tegenop kijken. In ieder geval, ze wilde in eerste instantie geen model worden omdat ze zichzelf niet knap genoeg vond. Gelukkig nam ze de sprong in het diepe en is ze toch model geworden en nog een succesvolle ook!

View post on Instagram
 

Ze werd bekend met haar werk voor Victoria’s Secret. Eenmaal betreden tot de ‘Angels’ weet je dat je looks in ieder geval goed zitten en dat je je werk dus prima doet. Na haar eerste show in ’99 werd ze erg bekend. In de jaren die daarop volgde werd ze alleen maar groter. Daarnaast heeft ze een aantal programma’s gepresenteerd en lanceerde ze een eigen make-up lijn. Ze heeft dus behoorlijk veel werk verricht en is daar nog lang niet mee klaar. Daarom zetten wij haar leukste foto’s even voor je op een rijtje.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

View post on Instagram