Entertainment

Dit zijn de 10 rijkste acteurs van 2021

rijkste acteurs van 2021

Er is bakken met geld te verdienen in de filmindustrie. Er zijn een aantal acteurs die dat al jaren doen. Sommigen komen je waarschijnlijk erg bekend voor en andere stelen de show in Bollywoodfilms waar je nog nooit van gehoord hebt. Hier vind je een lijst met de rijkste acteurs van 2021.

De rijkste acteurs van 2021

Scoor je een lekkere rol in een film, dan is het geen verrassing dat het je portemonnee van wat extra dikte voorziet. Sommigen schitteren één keer op het witte doek, anderen hebben inmiddels een carrière opgebouwd waar de lijst aan grote rollen nauwelijks bij te houden valt, iets wat je door kunt rekenen naar de portemonnee. Hieronder vind je de rijkste acteurs van 2021.

10. Arnold Schwarzenegger

De bodybuilder ging jaren geleden zijn geld verdienen in Hollywood. Dat was waarschijnlijk de beste keuze van zijn leven. Hij groeide uit tot een waar icoon en tot één van de rijkste acteurs ter wereld. Het vermogen van Arnold Schwarzenegger ligt op een verbluffende 400 miljoen dollar.

View post on Instagram
 


9. Sylvester Stallone

Sylvester Stallone stal de show in kaskrakers als Rambo en Rocky. Bij elkaar leverde die films bijna 4 miljard dollar op. Niet gek dus dat Sylvester Stallone één van de rijkste acteurs is met een vermogen van 400 miljoen dollar.

View post on Instagram
 

8. Jack Nicholson

Naast acteur is Jack Nicholson ook een succesvolle filmregisseur en filmschrijver. Hij heeft samengewerkt met bijna alle grote namen in de filmindustrie. Met een vermogen van 400 miljoen dollar mag hij niet klagen.

View post on Instagram
 

7. Amitabh Bachchan

Eén van de namen in de lijst met rijkste acteurs van 2021 die je waarschijnlijk niet bekend in de oren klinkt. Amitabh Bachchan in misschien wel dé grootste naam in de Bollywood-wereld. Met een vermogen van 400 miljoen dollar doet hij het best prima.

View post on Instagram
 


6. Adam Sandler

Adam Sandler behoort bijna ieder jaar tot de best verdienende acteurs ter wereld. Met een vermogen van 420 miljoen dollar behoort hij ook tot de rijkste acteurs en regisseurs van 2021.

View post on Instagram
 

5. Mel Gibson

Jaar in, jaar uit zien we Mel Gibson van zijn beste kant op het grote scherm. Sinds zijn rol in Braveheart is hij niet meer weg te krijgen uit Hollywood. Mede door die film ligt zijn vermogen op 425 miljoen dollar.

View post on Instagram
 

4. Robert de Niro

Nog zo’n naam die al meer dan 20 jaar één van de beste in zijn vak is. Met een vermogen van ongeveer 500 miljoen dollar behoort hij bij de rijkste acteurs van 2021.

View post on Instagram
 


3. George Clooney

Naast grote rollen in films is hij ook razend populair door zijn deelname aan reclames voor een koffiemerk. Door zijn vele samenwerkingen ligt zijn vermogen op een geschatte 500 miljoen dollar. Dat maakt George Clooney één van de rijkste acteurs van 2021.

View post on Instagram
 


2. Tom Cruise

Ongetwijfeld één van de beste acteurs aller tijden. Door zijn rollen in ontelbaar veel films stroomt het geld binnen. Met een vermogen van 570 miljoen dollar is hij één van de rijkste acteurs van 2021.

View post on Instagram
 

1. Shah Rukh Khan

Wederom een naam die je waarschijnlijk niet eerder hoorde, en ja, wederom uit Bollywood. Het vermogen van de acteur is een bizarre 600 miljoen dollar en daarmee staat hij op de eerste plek in deze lijst. In Azië staat Shah Rukh Khan bekend als ‘The King of Bollywood’ en dat zal vast niet voor niets zijn. Misschien toch eens een film proberen?

View post on Instagram