Het loopt allemaal niet zo lekker bij zijn FVD. Thierry Baudet heeft nu zelf besloten om zich terug te trekken als lijsttrekker. In zijn privéleven heeft hij het allemaal wat beter voor elkaar. Zo heeft-ie gescoord bij de knappe Davide Heijmans. Hier maak je kennis met de vriendin van Thierry Baudet.

Davide Heijmans, de vriendin van Thierry Baudet

Thierry Baudet koos ervoor om zijn relatie lange tijd geheim te houden. Uiteindelijk was hij zo trots als een pauw om zijn vriendin aan de buitenwereld te laten zien. Er zit wel een groot leeftijdsverschil tussen de twee. De vriendin van Thierry Baudet is pas 24 jaar, terwijl de FVD’er zelf inmiddels al 37 is. Dat is niet oud, maar er zit toch een verschil van 13 jaar tussen. Davide Heijmans dame is fotograaf van beroep. Nu weet je dus waarschijnlijk ook door wie die mooie foto op de rand van het zwembad is gemaakt…

Thierry Baudet is zo trots als een pauw

Hij vond het fijn om zijn relatie geheim te houden maar was ook heel trots dat hij haar zijn vriendin mocht noemen. Zo’n twee jaar geleden maakte Thierry Baudet het bekend. “Graag hadden we het langer privé gehouden, maar we merken dat het nieuws nu ook de media heeft bereikt. Dan kondigen we het liever zelf aan: na bijna twee jaar om elkaar heen te hebben gedraaid heeft de liefde tussen Davide Heijmans en mij de afgelopen maanden vleugels gekregen. We zijn verliefd. En verloofd.” Een echte aankondiging à la Baudet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thierry Baudet (@thierry_baudet)

Hij was ook zo trots om haar mee te nemen naar Prinsjesdag, onder een Instagrampost van de twee zei hij het volgende:  “Zo vereerd om de mooiste vrouw van de planeet naar Prinsjesdag te mogen vergezellen! Bedankt Edwin Smulders voor deze alziende foto’s. Dank aan Mart Visser voor dit couture kunstwerk. Dank aan de goden voor Davide!” Hij mag er ook best blij mee zijn. De vriendin van Thierry Baudet ziet er goed uit.