Is er een duo in de media dat momenteel gewenster is dan James Corden en David Beckham? Misschien Ryan Reynolds en Hugh Jackman die onlangs nog een geweldige ad voor elkaar maakten, maar dan? De Amerikaanse tv-presentator en wereldvoetballer David Beckham kunnen terugkijken op heel wat geweldige momenten. Wat te denken van de onderbroekenreclame of James Bond-casting?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat James Corden achter dit succes zit. Aangezien The Late Late Show-presentator de naamsbekendheid van David steeds weer opnieuw weet te gebruiken voor geniale parodieën. Hier houdt het echter niet mee op,  want ook pranks behoren tot de trukendoos van de forse Amerikaan. See it for yourself:

David Beckham Standbeeld Prank

Het zit zo: vorige week heeft Los Angeles Galaxy de legende David Beckham vereeuwigd met een standbeeld buiten het stadion. In de aanloop hier naartoe is James Corden daar op ingehaakt. Nog voor de officiële presentatie heeft hij een filmploeg en acteurs ingehuurd om de goedkeuring van Becks achter de schermen in scene te zetten met een standbeeld dat er een stuk minder vleiend uitziet. Een die ons een beetje doet denken aan de verschrikking waar Ronaldo mee te dealen had.

We waren vrij sceptisch over dergelijke titels, aangezien het zomaar had gekund dat David Beckham ten behoeve van de views acteur speelt in zijn eigen prankvideo. Echter zijn wij na het zien van de video behoorlijk overtuigd. Niet alleen toont David Beckham zich een echte gentleman door vrij rustig zijn kokende onvrede te uiten, ook kan hij er overtuigend om lachen wanneer hij James Corden op ziet duiken. Uiteraard zou het geen prank zijn als het niet om een nep standbeeld ging. De echte versie zie je hier: