Cars & Bikes

Dave Roelvink krijgt lachers op hand met nieuwe auto: ‘Je tanden zijn duurder!’

dave roelvink auto

Dave Roelvink heeft zijn wagenpark een upgrade gegeven: de internetpersoonlijkheid heeft namelijk ene nieuwe auto op de kop getikt. Op Instagram deelt Dave Roelvink vol trots een foto van zijn nieuwe auto. Dit tot grote hilariteit van zijn volgers: ‘Je tanden zijn nog duurder!’

Dave heeft goed ‘neusje’ voor auto’s

Dave Roelvink heeft een neusje voor goede auto’s. Al heeft dat ‘neusje’ ook weleens een ongewenste verbouwing ondergaan. Zo reed Dave Roelvink in 2020 de peperdure Lamborghini Huraán van Mobicep in de prak. De neus van die bolide was behoorlijk gehavend. Niet veel later deed Mobicep de auto die Dave Roelvink crashte van de hand: hij bood ‘m te koop aan voor 114.750, een stuk minder dan de nieuwprijs van 276.000 euro.

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, moet ook Dave Roelvink gedacht hebben. Om een eventuele kostenpost voor te zijn, is de nieuwe auto van Dave Roelvink van een veel minder hoog prijskaartje voorzien.

Dave Roelvink trakteert zichzelf op nieuwe auto

De nieuwe auto van Dave Roelvink is van een lager prijsklasse dan de auto van Dries Roelvink, zijn vader. Waar vaderlief in een dikke BMW rondrijdt, scheurt Dave voortaan rond in een Twingo 1 uit begin jaren ’90. De laatste nieuwprijs van dit scheurmonster bedroeg in 1996 zo’n 9.000 euro. Hoewel Dave de ‘bolide’ nog niet in de prak heeft gereden, kent de wagen nu al wat mankementen. “Het raam kan niet open”, zo schrijft de realityster op zijn Instagram. “Dit is wel helemaal k*t.”

View post on Instagram
 

Volgers lachen zich rot

De actie kan op de nodige reacties rekenen. “Je tanden zijn nog duurder dan de auto”, schrijft de één. Daarmee wordt verwezen naar het nieuwe set tanden die de realityster zich in Turkije liet aanmeten. “Ook handig met kinderwagen en de maxi cosi erin zetten en zo.”, schrijft een tweede volger. “Altijd binnen gestaan en van een oud vrouwtje geweest?”, aldus een derde Instagrammer.