Ben of ken jij een hopeloos alleenstaande die wat hulp kan gebruiken bij het daten? Even melden dan! Want waar de magie van Tinder, Happn of Inner Circle blijkbaar niet werkt moet datingapp Refrigerdating de klus klaren. Deze app van Samsung matcht gebruikers op wat ze in de koelkast hebben liggen. Of zoals ze het zelf noemen: ‘Tinder, maar dan met de inhoud van uw koelkast’.

Datingapp Refrigerdating

Het begrip of de naam komen natuurlijk niet uit te lucht vallen. Zo is ‘refrigerator’ Engels voor koelkast en staat ‘rating’ voor beoordelen: koelkast beoordelen dus. En dat is ook precies wat er gebeurd. Op de app uploaden gebruikers foto’s van de binnenkant van hun koelkast. Andere singles kunnen vervolgens kijken of het schouwspel dat zich daar afspeelt de maag of het hartlaat rammelen. fantasie prikkelt en hun maag laat grommen. Hiermee tackelt de app een maatschappelijk fenomeen waarbij vegans en veganisten direct weten waar ze aan toe zijn, en andersom.

Het echte geniale achter de app is dat Samsung ‘m gebruikt om de technologische toekomst van koelkasten te manifesteren. Kijk; de app zal waarschijnlijk eenvoudig synchroniseren met de koelkasten van Samsung waarin camera’s altijd kunnen zien wat erin ligt. Lees hier meer over de technologie en jouw liefdevolle toekomst.