Het is nog niet zo lang geleden dat de makers van Undercover ons verblijden met een teaser trailer van Undercover seizoen 3. Veel bekende gezichten passeerden de revue, zo ook Ferry Bouman die (gelukkig) weer uit de gevangenis is. Een andere oude bekende was Bob, maar er was één iemand die schitterde door afwezigheid: Daniëlle Bouman. Zij was tot onze grote verbazing niet te zien in de teaser. Zal zij überhaupt wel te zien zijn in Undercover seizoen 3?

Undercover seizoen 3

Het derde seizoen belooft – van de teaser uitgaande – weer een spektakel van jewelste te worden. Zo staat er een nieuwe familie aan de macht in de drugswereld, dus Ferry moet zich zien op te werken. Verder is te zien hoe Bob een laatste kans krijgt door de dood van een undercoveragent. Hij pakt deze kans – zij het met tegenzin –aan in een poging zijn leven weer op de rit te krijgen. Alleen dan stuit hij (opnieuw) op Ferry Bouman…

undercover seizoen 3

Waarom is Daniëlle niet te zien in de teaser?

De grote vraag die ons rest, is: waar is Daniëlle gebleven? In de teaser is geen spoor van haar te bekennen. Haar rol in het tweede seizoen was al marginaal, maar zou zij nu voorgoed niet meer te zien zijn? Bij het uitspreken van de gevangenisstraf nam het stel nog afscheid van elkaar met een bijzonder innige kus. Was dat dan het einde van Daniëlle en Ferry Bouman?

Undercover seizoen 3

Nou, nee gelukkig niet. In een interview met het vrouwentijdschrift Grazia gaf Daniëlle gelukkig te kennen dat ze gewoon weer te zien is in Undercover seizoen 3.

“Maar Ferry en Daniëlle komen zeker terug in seizoen 3. Het hoe of wat, daar zwijg ik over…”, vertelt Elise Schaap aan Grazia. “Ik weet dat er kritiek was op het tweede seizoen, maar hopelijk hebben we dat met de film Ferry goedgemaakt.”

Dat is in elk geval goed nieuws! Denk je dat er naast een terugkeer van Daniëlle ook weer schoonheidsfoutjes te zien zullen zijn?