Dan Bilzerian, de ‘Instagram King’, gaat zijn eigen wodka verkopen onder zijn merk Ignite. De drank werd nog niet verkocht door dit luxueuze merk, maar vanaf nu is het beschikbaar.

Wodka van Dan Bilzerian

Op zijn Instagram-pagina maakt Dan Bilzerian bekend dat de wodka wordt uitgebracht. Dit doet hij op geheel eigen wijze die past bij de rest van zijn stijl. Modellen van Ignite promoten de fles vol trots, in bijpassende bikini. Er is zelfs speciaal een feest voor georganiseerd ter ere van de drank. Een Angels&Devils feest in Los Angelos waar 2700 mensen aanwezig waren. Hiermee slingert hij zijn nieuwe product op grootse wijze de wereld in. Het feest had veel geks wat je kunt bedenken geregeld, tot vuurspuwend barpersoneel aan toe.

Ignite gaat alle kanten op

Het merk Ignite heeft van alles te koop staan. Zo kun je vape apparaten kopen en hebben ze lippenbalsem. Maar er zijn ook CBD druppels te vinden, die allerlei positieve lichamelijke effecten veroorzaken. Wat dranken betreft wordt er ook een zeer specifieke smaak op na gehouden. Je kunt namelijk water van het merk van Dan Bilzerian kopen. Dit water is versterkt met electrolyten en minderalen, waardoor het claimt heel gezond te zijn. Ook staat er een eigen soort energiedrank op de website.

View this post on Instagram

We’re here

A post shared by Ignite International (@ignite) on

Dan Bilzerian

De man achter het merk Ignite is Dan Bilzerian. De Braziliaan is 39 en heeft ruim 30 miljoen volgers op zijn Instagram-account. Hij is pokeraar en heeft hier miljoenen dollars mee verdiend. Sindsdien lijdt hij een extravagant leven omringd door vrouwen, drank, drugs, geld en luxe. Gokken vindt hij ook wel interessant, maar niet als hij verliest. Zo is hij een miljoen euro kwijtgeraakt omdat hij op Cowboy had ingezet bij het gevecht tegen Conor McGregor.

En nu is hij met Ignite dus aan het uitbreiden en hier verdient hij ook nog een flinke cent aan. De populariteit komt dan voor een groot deel ook vanaf zijn sociale media. Op Instagram laat hij zien hoe zijn leven eruit ziet en daar krijgt hij veel aandacht mee. Niet iedereen leidt namelijk zo’n leven als Dan Bilzerian.

View this post on Instagram

Use @alisterco its good for bathing

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

View this post on Instagram

A game of kings

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on