Ergens wel mooi dat de willekeurige duikavontuurtjes met omvangrijke, slecht passende hoofddeksels achter ons liggen! Wegens de innovatieve superpowers van de mens kunnen we vandaag de dag met slanker en lichter materiaal het water in plonzen, waarbij we ook nog eens beter zicht hebben op alle gevaren die lurken in de dieptes.

Toch verbleekt de huidige technologie in de vergelijking met waar de toekomst ons mee uit moet rusten! Neem nou bijvoorbeeld ZJ-DDG’s D-Mask smart diving mask-concept:

Duikmasker D-Mask Smart ZJ-DDG Duikmasker D-Mask Smart ZJ-DDG Duikmasker D-Mask Smart ZJ-DDG Duikmasker D-Mask Smart ZJ-DDG

D-Mask Smart Duikmasker

Met dit masker zal de ervaring onder water nooit meer hetzelfde zijn! Want niet alleen biedt het 180 graden goed zicht, maar zit het ook boordevol handige en slimme functies. Wat te denken van een digitale HUD metĀ informatie zoals zuurstofniveaus, verstreken tijd, oppervlakteweerstanden en nog veel meer? Of de smartphone-integratie en een koptelefoon waarmee je dus de diepte in kan met je favoriete tunes! Om de stroming niet kwijt te raken zijn er ook nog eens LED-koplampen in het masker verwerkt!

Het D-Mask Smart Duikmasker is compatibel met zowel snorkel- als duikuitrusting en wordt geleverd met een ingebouwde camera om alles te doen wat de cameraman van Blue Planet ook kan! Het is nu alleen nog wachten tot dit concept van de band rolt!