Voor het tweede jaar op een rij vroeg Rebel Yell Bourbon aan custom motor shop Classified Moto om een samenwerking. Ook deze keer werd het een groot succes. Want dit monster lijkt regel recht te komen uit de Mad Max Fury Road film.

Dit keer ging het er wel anders aan toe. Het voorgaande jaar gaf Rebel Yell Bourbon input over het uiterlijk van de motor. Nu deden ze dat niet, ze gaven alleen het budget door. Classified Moto crew ging aan de slag en kwam met “Frank”, het beest wat je op de foto’s kunt zien. Frank is alles waar Classified Moto voor staat. Hij is snel en mooi lelijk tegelijk.

Triumph Speed Triple 1050

De donor bike was een Triumph Speed Triple 1050 uit 2007. Aspecten als het voorframe, voorwiel en de remmen bleven intact van de donor bike. Wat het meest opvalt aan de bike is het enorme achterwiel dat 11-inch is, hierdoor ziet de bike er beestachtig uit. Samen met een custom- uitlaat, gestoffeerd zadel en een vette gouden X-ring ketting.

2007-Triumph-Speed-Triple-Gewoonvoorhem3 2007-Triumph-Speed-Triple-Gewoonvoorhem4 2007-Triumph-Speed-Triple-Gewoonvoorhem5 2007-Triumph-Speed-Triple-Gewoonvoorhem6 2007-Triumph-Speed-Triple-Gewoonvoorhem1 2007-Triumph-Speed-Triple-Gewoonvoorhem2