Eilanden… Je ontkomt er niet meer aan; of het nou gaat om Jurassic World deel 2 en 3, ‘Temptation Island’ of de verzoekjes van impulsieve vrienden die zichzelf nomineren voor het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’. Hoewel we Bali nog niet eens hebben genoemd zijn deze verlaten paradijsjes blijkbaar dus de places to be. Vandaar dat we jou nu de kans geven om er zelf eentje aan te schaffen; in Curaçao!

Tropische eiland Isla di Yerba te koop

Het tropische eiland Isla di Yerba voor Curaçao staat namelijk te koop. Door een paar centen neer te tikken krijg je maar liefst ruim drie hectare grond ter beschikking, waarmee je kunt doen wat je wilt. Profileer bijvoorbeeld je mannelijkheid met de bouw van een eigen villa? Of bouw er tien voor al je vrienden en/of familie. Zo tover je het eiland om tot een heus tropisch paradijs.

Ga verder wel voorzichtig en verantwoord met je bouwwoede om. Dit is namelijk het laatste onbewoonde eiland van het Nederlandse Koninkrijk waarop nog gebouwd mag worden.

Hoeveel kost het privé-eiland voor de kust van Curaçao?

Je kunt nu nog proberen je slag te slaan. Je moet alleen wel bijna negen miljoen dollar betalen voor dit genotsoord. Is de koop gelukt? Vergeet ons dan niet uit te nodigen voor je Islandwarming. We horen van je!