Cristiano Ronaldo mag weer een nieuw klokje aan zijn horloge-arsenaal toevoegen. De Portugese topvoetballer is namelijk gespot met een wel heel bijzonder CR7-horloge. Waarde? Dikke 1.000.000 dollar!

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, wie kent hem niet? De 37-jarige aanvaller van Manchester United en Portugal heeft in zijn langdurige carrière flink wat geld bij elkaar gevoetbald. Ook ‘het merk’ Cristiano Ronaldo brengt veel geld in het laadje. Zijn commerciële waarde is enorm en levert veel geld op, bijvoorbeeld door sponsordeals op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Het luxe CR7 horloge

Het vermogen van Cristiano Ronaldo ligt ongekend hoog. Maar “Geld moet rollen” en daar is CR7 niet vies van. Onlangs bemachtigde de vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar een zeer exclusief horloge van Jacob & Co. Een Chiron ‘CR7’ Tourbillon om precies te zijn. Het uurwerk matcht qua uiterlijk goed met zijn Bugatti Chiron. Het horloge beschikt over 232 diamantjes en 109 zwarte saffieren, samen goed voor 21 karaats!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Het horloge heeft, net als de auto, een W16-motor. Natuurlijk mogen de initialen van de United-aanvaller niet ontbreken.

Cristiano’s horloge-arsenaal

Het Chiron ‘CR7’ Tourbillon-horloge komt in een illuster lijstje aan uurwerken te staan. Zo beschikt Ronaldo bijvoorbeeld ook al over dit patserige horloge van maar liefst 1,4 miljoen euro! Ook Cristiano’s zoon, eveneens Cristiano genoemd, poogt met een horloge met een waarde van zo’n 500.000 euro.

Wat is Jacob & Co.?

Ben je een horlogekenner? Dan zal Jacob & Co. je vast niet onbekend in de oren klinken. Voor de ‘leken’ onder ons: Jacob & Co. is in 1986 in Manhattan opgericht door Jacob Arabo. De legendarische rapper Notorious B.I.G. ontdekte het merk en werd dankzij hem erg populair in de hiphopwereld. Rappers als P Diddy, Jay-Z, Drake en Big Sean zijn al gespot met het luxueuze horlogemerk. Ook popartiesten zweren bij het merk: Madonna, Victoria Beckham en Mariah Carey dragen het merk namelijk ook graag.