Gear

Deze salontafel is een must voor iedere man: altijd je snacks bij de hand

coosno

Het is altijd vervelend als je net lekker in je stoel of op de bank zit na een lange dag en het moment komt dat je eigenlijk nog iets te snacken nodig hebt. Een biertje, een nootje, een muziekje of de oplader van je telefoon telefoon. Deze dingen bedenk je niet van tevoren, nee, dat doe je precies wanneer je net je comfortabele plekje hebt gevonden. Heel irritant, maar daar is nu een oplossing voor. Met behulp van deze bijzettafel heb je alles binnen handbereik wat je luie hartje begeert.

De ultieme bijzettafel

Het zat eraan te komen dat er een gadget zou komen dat aan zoveel behoefte kan voorzien. Coosno is namelijk een tafel waar een koelkast, boxjes, lampen en een oplader in en aan zit. Er passen maar liefst 68 blikjes bier (of fris) in, dus voor jou en je vrienden hoef je daar niet voor op te staan. Maak het feestje compleet met de verlichting in verschillende kleuren die op de beat van je muziek beweegt. Ondertussen laad je draadloos of met snoer je telefoon op aan dezelfde tafel. Door het stemgestuurde gebruik kun je de ingebouwde koelkast laten openen of sluiten. H

Dé tool voor in je mancave

Een avondje bankhangen met vrienden is een andere, veel comfortabeler ervaring met deze bijzettafel erbij. Het kijken naar een toffe sportwedstrijd of een goede film was nog nooit zo ontspannen. Je kunt bestellen in een uitvoering voor thuis of eentje in een speciale bar uitvoering. Die is groter, waardoor er meer in past.

Watch on YouTube