Entertainment

Waar en hoe laat kun je Conor McGregor vs. Dustin Poirier kijken?

conor mcgregor dustin poirier kijken

Aankomende zondag staan Conor McGregor en Dustin Poirier voor de derde keer tegenover elkaar. Natuurlijk zitten we met zijn allen wee voor de buis tijdens dit geweldige evenement. Wij vertellen je waar je Conor McGregor tegen Dustin Poirier kunt kijken en op welke tijd het gevecht begint.

Conor McGregor vs. Dustin Poirier 3

Conor McGregor en Dustin Poirier staan voor de derde keer tegenover elkaar. Tijdens UFC 264 gaan ze voor eens en altijd uitmaken wie nou de betere van de twee is. In september 2014 wist Conor McGregor van Dustin Poirier te winnen door middel van een knock-out. Begin dit jaar pakte Dustin Poirier zijn revanche. In de tweede ronde waren een paar rake klappen op het hoofd genoeg om een legendarische overwinning op zijn naam te zetten. Wie van de twee komt deze keer als winnaar uit de bus? Het gevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor kun je live en gratis kijken op de Nederlandse televisie.

View post on Instagram
 

Live Conor McGregor tegen Dustin Poirier kijken

Op zondag 11 juli gaan Conor McGregor en Dustin Poirier weer de strijd aan met elkaar. De main card van UFC 264 is live te zien op SBS 9 en begint om 04:00. De twee vechticonen zijn het hoofdevenement dus zien we pas later in de nacht verschijnen. Eerst zien we onder andere de opvallende Sean O’malley tegen Kris Moutinho en een damesgevecht tussen Irene Aldana en Yana Kunitskaya. Vervolgens staat er de twee zwaargewichten Tai Tuivasa en Greg Hardy tegenover elkaar in de octagon. Voordat we met het belangrijkste gevecht beginnen maken Gilbert Burns en Stephen Thompson de dienst uit in een welterweight gevecht. Als al deze gevechten ‘normaal’ verlopen dan begint het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier om 06:00. Dat kan natuurlijk ook wat eerder zijn als de voorgaande gevechten snel afgelopen zijn, maar het kan ook iets na zessen worden.

Wil je goed voorbereid het gevecht kijken? Lees hier alles wat je moet weten over Conor McGregor vs. Dustin Poirier.