Het is bijna zover. In de nacht van zaterdag op zondag 24 januari staat het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier op het programma. In UFC 257 keert Conor McGregor terug de ring in tegen oude bekende Dustin Poirier.

Conor McGregor tegen Dustin Poirier

De lang geanticipeerde strijd barst midden in de nacht los. Het is niet de eerste keer dat de twee tegenover elkaar staan. In 2014 sloeg McGregor de Amerikaan binnen twee minuten knock-out. Gaan we weer hetzelfde beeld krijgen of zuivert Dustin Poirier zijn naam?

conor mcgregor tegen dustin poirier tijd UFC 257

Hoe laat begint UFC 257?

Zoals bij alle UFC-evenementen is dit niet het enige gevecht. De hele nacht wordt gevuld met intense gevechten. De Main-Card van UFC 257 begint om 04:00 Nederlandse tijd. Natuurlijk krijgen we dan eerst de ‘kleinere’ partijen te zien, maar dat maakt het niet minder leuk. Onderstaande gevechten maken ons warm voor het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier.

Dan Hooker vs. Michael Chandler
Jessica Eye vs. Joanne Calderwood
Matt Frevola vs. Ottman Azaitar
Marina Rodriguez vs. Amanda Ribas

Hoe laat begint Conor McGregor vs. Dustin Poirier?

Als deze partijen ‘volgens planning’ verlopen, dan begint het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier rond 06:00 uur. Het kan natuurlijk zijn dat de potjes eerder klaar zijn, dan schuift de aanvangstijd van het gevecht tussen de twee titanen logischerwijs ook naar voren.

Waar kun je UFC 257: Conor McGregor vs. Dustin Poirier bekijken?

Waar kun je UFC 257 kijken? Je kunt het evenement gewoon op TV bekijken. Op SBS 9 wordt de Main-Card uitgezonden en kunnen we een paar uur genieten van de beste partijen. Mocht je nou op je laptop of telefoon gaan kijken? Dan kun je ook inschakelen op de livestream van KIJK.NL. Zet je wekker maar alvast klaar zodat je op tijd kunt inschakelen voor het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier.