Gear

Met deze boxershorts ligt jouw zaakje er super comfy bij

boxershorts

Denken we aan kleding kopen dan gaan de gedachtes al snel uit naar de juiste jeans, een goed shirt of een tof paar schoenen. Maar net als bij een burger die niets is zonder het perfecte broodje is een goede outfit niets zonder een comfortabele bodem: je onderbroek. Met de boxershorts van Comfyballs weet je zeker dat je om de meest comfy manier je dagen doorkomt.

De juiste boxershorts

De perfecte onderbroek kan net als ‘de perfecte vrouw’ klinken als een sprookje. Mooie gedachte, maar onwaarschijnlijk in de realiteit. Toch willen we iedereen die de hoop op de ideale boxershorts heeft opgegeven even terugfluiten en kennis laten maken met de exemplaren van Comfyballs. Want het lijkt er op dat perfectie met deze boxers ineens binnen handbereik is.

Ongemakken van de verkeerde onderbroek

We hebben allemaal wel een paar onderbroeken in de la liggen die we liever niet dragen. Ze knellen, zitten te los, zijn te warm of zorgen er voor dat je zaakje op den duur gaat schuren. Willen we niet. En dat begrijpen de mannen van Comfyballs. Zij hebben met hun gepatenteerde lijn boxershorts het antwoord in jouw zoektocht naar de fijnste boxer.

Gepatenteerd comfort

Een patent? Op een onderbroek? Ohjazeker. De boxershorts van Comfyballs zijn namelijk uniek in de manier waarop ze jouw zaakje verzorgen. De boxershorts zijn voorzien van een speciale zone van het Packagefront.

Dit zorgt ervoor dat je ballen steady op hun plaats blijven liggen en doordat ze zachtjes worden gelift voorkom je dat ze in onaangenaam contact komen met de binnenkant van de dijen. Nooit meer ongepast graaien in de broek om de boel weer recht te leggen. Klinkt hemels, niet?

Hitte-proof de dagen door

Iets wat we allemaal kunnen beamen met hogere temperaturen: het wordt er in de boxer niet aangenamer op. Ook daar hebben ze bij Comfyballs een oplossing voor gevonden. Door het gebruik van een speciaal soort stof voor de boxershorts voer je warmte en vocht gemakkelijk af en voorkom je het broeikaseffect tussen de benen. Say goodbye to the plakzak.

Bozer, slip, fel of effen: aan jou de keuze

We hebben het tot op dit punt vooral over boxershorts, maar het mooie van Comfyballs is dat er voor ieder wat wils is. Laat je de korte boxers liever links liggen en gaat je voorkeur uit naar slips, of langere varianten? Kan gewoon. Wil je een kleurrijk exemplaar dat een beetje opvalt, of liever een effen rustige onderbroek: ook dat kan allemaal. Alle modellen beschikken over het genoemde Packagefront en zorgen ervoor dat je zaakje er uiterst comfortabel bij ligt. En extra mooi meegenomen: het behoort ook nog eens tot het ondergoed dat een vrouw jou het liefste ziet dragen.

Kijk voor al je opties op de website van Comfyballs en trakteer jezelf op de luxe van comfy balls.