Iedereen die wel eens naar de kermis is geweest, kent het wel: de coin-pusher. Wat nou als we je vertellen dat je de geldverbrander ook gewoon zelf kunt kopen? Zo kun je uren oefenen en je skills laten zien op de kermis.

De coin-pusher van de kermis, maar dan thuis

De coin-pusher is een dure bezigheid. Vaste kermisgangers kunnen het niet laten om een paar tientjes in het apparaat te gooien, om vervolgens (meestal) met lege handen naar huis te gaan. Die teleurstelling is verleden tijd! Met je eigen coin-pusher kun je uren oefenen, voordat je aan het echte werk op de kermis toe komt. Voortaan ga jij met het grote geld naar huis.

Coin-pusher 365 coin-pusher

Haal het echte kermisgevoel in huis met deze coin-pusher die je gewoon op tafel kunt zetten. Deze coin-pusher maakt je klaar voor het echte werk. Van alleen het geluid zelf kunnen we geen genoeg krijgen. Dit wordt uren oefenen oefenen en nog eens oefenen, maar dan ben je wel ready voor de volgende kermis.

De volgende kermis ga je met het grote geld naar huis

De geniale coin-pusher is 70 centimeter hoog, 38 centimeter breed en 40 centimeter diep . De munten kun je via drie ingangen in het apparaat gooien. Vervolgens vallen de coins via een pin-wand naar het bewegende tableau toe. De kunst is om zoveel mogelijk munten van het tableau af te laten vallen. Je kunt de coin-pusher zelf openmaken om er prijsjes in te leggen. Zo kun je jezelf tussendoor ook nog belonen.

Zo’n luxe coin-pusher met licht, geluid en hoogstaande kwaliteit muntjes mag wat kosten. Het gaat je op de langere termijn natuurlijk wel knaken opleveren, zie het dus als een investering. De Coin-pusher 365 met 500 munten is te koop voor €549,-. Met deze gadget kun je thuis uren spelen om volgend jaar iedereen in te maken op de kermis. Wil je nou een kleinere, maar goedkopere variant in huis halen? Koop dan de coin-pusher op Bol.com!