Er zijn verschillende zaken die het thuis drinken aangenamer kunnen maken dan het drinken in een bar. Allereerst is het een stuk goedkoper en kun jij zelf beslissen wat je in huis haalt. Maar ook het whisky glas kan jouw drankmoment extra speciaal maken. En wij zijn van mening dat onderstaand glas een echte meerwaarde kan hebben.

Aged & Ore’s DUO whisky glas

De glazen zijn speciaal ontworpen om jouw whisky (of cocktail) moment zo smaakvol mogelijk te maken. Wat misschien bijdraagt aan dat idee is dat de glazen stuk voor stuk met de hand-geblazen worden.

Brilliantly designed, these glasses are hand-blown from durable borosilicate glass – a material known for its resistance to thermal shock.

Oké, een duurzaam materiaal dus. Maar waar is die dubbele glaslaag dan voor, horen we je denken. Dit voorkomt condensatie aan de buitenkant en zorgt er tevens voor dat de temperatuur van de drank niet beïnvloed wordt door je handen.

Het 100z reservoir is overigens zo vormgegeven dat er perfect grote ijsblokken in passen – zodat jij jouw whisky koud kan houden, zonder het te laten verwateren.

The unique ribbing on the inside of the glass actually doubles as ounce markers, so you can precisely judge how much you are pouring.

Het indrukwekkende DUO glaswerk staat nu op Kickstarter. Dit smaakt naar meer!