Heb jij je altijd een filmster willen wanen? Dan is dit nu je kans. De prachtige villa uit de serie Cobri Kai is namelijk binnenkort te huur als vakantiehuisje. Of ja, laten we zeggen vakantiehuis, want klein is ‘ie bepaald niet.

Dikke villa van 2.4 miljoen dollar

De prachtige, dikke villa uit de Netflix-serie Cobria Kai was recentelijk nog verkocht voor een dikke 2.4 miljoen dollar. En dat was voor de nieuwe eigenaren van het pand in Georgia, Amerika een goede deal: de vraagprijs lag twee ton hoger. De trotse huisbezitters zijn niet van plan stil te zitten: ze willen hun slaatje slaan uit de dikke villa uit Cobri Kai en gaan de woning op Airbnb verhuren.

Cobri Kai villa

Unieke mogelijkheid voor ‘Cobri Kai’-fans

Ben jij dus helemaal into¬†karate en helemaal gek van Cobri Kai? Dan is dit vakantieadres wat voor jou. Als vakantieganger heb jij een exclusieve kans om in het huis te verblijven waar ‘Karate Kid’ Daniel LaRusso woont met zijn vrouw en kinderen. De definitieve deal is momenteel in de maak. Binnenkort kan je dus genieten van de dikke villa uit Cobri Kai, die in totaal zes slaapkamers en zeven badkamers telt.

Cobri Kai

Villa uit ‘Cobri Kai’ is de overtreffende trap van luxe

Het huis, dat de naam Villa Flora draagt, heeft een oppervlakte van 9.214 vierkante meter en beschikt over een reeks luxe voorzieningen waar je ‘u’ tegen zegt. Het perceel rondom het huis telt 1,1 hectare en heeft een prachtige achtertuin met een luxe zwembad, een heerlijk buitenterras, een koi-visvijver en meer.

Daarnaast heeft de dikke villa uit Cobri Kai een rijke geschiedenis. Buiten het huisvesten van ‘Karate Kid’ in Cobri Kai, was dit pand ook de thuisbasis van andere bekende mensen. Zo zouden twee voormalige presidenten van Amerika (het is niet bekend welke precies) en legendarische golfer Arnold Palmer erin hebben gewoond.

Cobri Kai villa

Prijzen nog niet bekend

De fans die gelijk een retourtje willen boeken, moeten nog even wachten. Er zijn verder geen andere details over de verhuur van het pand bekend. Tot die tijd zul je het moeten doen met de foto’s. Of je kunt je natuurlijk nog vergapen aan de miljoenenvilla van GTA-oprichter Dan Houser. Ook niet verkeerd, toch?