Entertainment

Kijkvoer: Deze foto’s bewijzen waarom CL-streaker Kinsey Wolanski deze finale weer moet toeslaan

kinsey wolanksi 4

Zaterdagavond is er wederom een heerlijk affiche in de finale van de Champions League. Ongeacht de uitslag hopen wij van harte dat een bijzonder verschijnsel zich opnieuw voordoet op deze prachtige voetbalavond: Kinsey Wolanski.

In het kort: Wie is Champions League-streaker Kinsey Wolanski?

Voor degenen die even een opfrissertje nodig hebben: Kinsey Wolanski is een voluptueuze blondine die vier jaar geleden tijdens de finale van de Champions League tussen Liverpool en Tottenham (2-0) schaars gekleed het veld op rende. De beeldschone Amerikaanse streaker haalde een stunt uit in samenwerking met haar toenmalige vriend, internetkomiek Vitali Zdorovetski.

Watch on YouTube

Veel commotie

De actie van Kinsey Wolanski werd wereldnieuws, zorgde voor veel ophef én inkomsten voor het toenmalige koppel. Op het pikante, zwarte badpak van Kinsey Wolanski stond namelijk met koeienletters de naam van het bedrijf van haar vriend Vitaly gedrukt. Dat bedrijf zou naar aanleiding van de actie zo’n 4 miljoen in waarde zijn gestegen. Zelf kon de prachtige blondine meer dan twee miljoen volgers op haar Instagram bijschrijven. Helaas werd de actie niet echt gewaardeerd door de mensen van het social media-platform en werd haar account geblokkeerd. Gelukkig voor ons staat ‘ie inmiddels weer online.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Champions League-streaker Kinsey Wolanski:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram