Other

Christiano Ronaldo verdient 31 miljoen per jaar en deze villa gaat hij kopen

ronaldo

Foto Instagram: cr7cristianoronaldo

Wat doe je met een geschat eigen vermogen van zo’n 450 miljoen dollar en een jaarinkomen van 31 miljoen dollar? Dan laat je het geld rollen, zeker als je Christiano Ronaldo heet. Met dergelijke cijfers maakt een miljoen dollar meer of minder ook niet echt veel uit. De wereldberoemde voetballer maakt er een gewoonte van om zich niet te schamen voor zijn vermogen en het laatste nieuws is dat hij overweegt om een leuk optrekje in het Spaanse Marbella te kopen. Prijskaartje: Ruim 1,5 miljoen euro.

De nieuwe villa van Christiano Ronaldo

Waarom koopt een Portugees een villa in Spanje? In het geval van Ronaldo is het antwoord simpel: omdat hij het kan. De villa die hij aan zijn onroerend goed verzameling toe wil voegen is overigens nog relatief bescheiden. Zijn officiële residentie is een prachtige dubbele villa gelegen in het hart van Turijn in Italië, in de heuvels achter de iconische Gran Madre di Dio. De strategische ligging van de Italiaanse villa biedt een opmerkelijk panoramisch uitzicht op Turijn. Interessant is echter dat de villa met 8 slaapkamers alleen toegankelijk is via een privéweg. Enkele van de unieke kenmerken zijn een privétuin, een binnenzwembad en een fitnessruimte. In zijn villa in het Spaanse Marbella moet hij het met wat minder ruimte stellen.

Watch on YouTube

Wonen op de golf- en countryclub

De villa waar Christiano Ronaldo zijn oog op heeft laten vallen in een van de high-tech villa’s die momenteel worden gerealiseerd in de wijk ‘The Heights’, op het terrein van de beroemde La Resina golf- en countryclub. Mocht de aankoop doorgaan, en eerlijk gezegd bestaat daar weinig twijfel over, dan bevindt CR7 zich in goed gezelschap. De voetballer van Juventus zal dan Conor ‘Notorious’ McGregor tot zijn buurtgenoten kunnen rekenen. Je kon het slechter treffen zullen we maar zeggen.

Uitzicht op de Middellandse Zee

De villa beschikt over tal van luxe features. Naast de vier slaapkamers, is er een aparte bioscoopzaal, een fitnessruimte en heeft elke villa een eigen zwembad. Aan de liefhebbers van het buitenleven is ook gedacht, door de toevoeging van een keuken in de tuin. Op je eigen veranda genieten van een maaltijd terwijl je een perfect uitzicht op de Middellandse Zee hebt. Mocht je denken dat zoiets toch wel het toppunt van decadentie is, vergeet dan niet dan CR7 nog een leuk appartement in New York bezit. Ook dit is gelegen op een absolute toplocatie: de Trump Tower op Fifth Avenue. Het appartement in New York heeft drie slaapkamers, drie en een half badkamers en een spectaculair uitzicht op Central Park. Dat zijn Amerikaanse onderkomen een stukje duurder was dan de villa in Marbella zal Ronaldo een zorg zijn, hij betaalde er doodleuk 18.5 miljoen dollar voor.

Bron: The Sun