Chris Hemsworth is binnenkort weer te zien op Netlfix. De 38-jarige acteur speelt de hoofdrol in de bloedstollende film Spiderhead. Fans kunnen niet wachten tot de film te zien is op de streamingservice.

Het verhaal van Spiderhead

Voordat Chris Hemsworth terugkeert naar Netflix voor het vervolg op de hit Extraction, heeft de streaminggigant eerst nog een andere nieuwe film met de acteur voor je in petto. Spiderhead vindt plaats is een futuristische gevangenis met een briljante visionair, Chris Hemsworth. Daar krijgen gevangenen de kans om mee te doen aan medische proeven in ruil voor strafvermindering. Twee van zijn gevangenen ( gespeeld door Miles Teller en Jurnee Smollett) bouwen daar een band op, terwijl ze gebruikt worden als proefpersonen. Vanaf hier loopt het volledig uit de hand. Daarnaast krijgen we nog een aantal andere bekende namen te zien, waaronder Tess Haubrich en Bebe Bettencourt. Dat wordt smullen!

Chris Hemsworth Spiderhead

Wanneer verschijnt Spiderhead op Netflix?

De actiethriller komt van regisseur Joseph Kosinski. Hij is onder andere bekend van Tron: Legacy en de aankomende titel Top Gun: Maverick. Het verhaal is gebaseerd op een kort verhaal uit 2010 van George Saunders. Spiderhead gaat op 17 juni in première op de streamingdienst.

Of de nieuwe film net zo’n succesverhaal wordt als zijn andere films, moet nog blijken. De Netflix-kijkers zijn na het zien van de trailer in ieder geval al razend enthousiast. Zo schrijft iemand onder de video van de trailer: “Super raar om Chris te horen zonder een Australisch/Noords accent van Thor, maar hij doet het perfect. Laat maar zien hoe getalenteerd al deze acteurs werkelijk zijn.” Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de trailer: