Voor zijn nieuwe rol als worstellegende ‘Hulk Hogan’, moet Chris Hemsworth flink aan de bak. Hij is bezig met een enorme transformatie. Dat laat hij vol trots zien op een aantal foto’s op zijn Instagram.

Chris Hemsworth traint voor de rol van Hulk Hogan

Chris Hemsworth speelt de hoofdrol in de aankomende ‘Hulk Hogan’ film, waarin Terry Gene Bollea, beter bekend als Hulk Hogan en als Amerikaans professioneel worstelaar, centraal staat. Daarvoor moest de Thor-acteur hard gaan trainen. Je wordt namelijk niet zomaar zo gespierd als Hogan. Maar hij is goed bezig. Op een foto die hij op Instagram plaatste zie je dat hij een loodzware band de berg op duwt. Dit doet hij met zijn enorme armen en een goed tintje. Zijn enorme transformatie geeft aan dat hij hard aan het werk is om zo goed mogelijk in zijn rol te kruipen. Wát een machine! Daar zou de vrouw van Chris Hemsworth vast heel blij mee zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hulk Hogan (@hulkhogan)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

De acteur is ook te zien in ‘Thor: Love and Thunder’

Terwijl Cris Hemsworth zich klaar maakt om volledig door het lint te gaan als Hulk Hogan, speelt hij binnenkort ook weer een rol als Thor. Dit doet hij in de aankomende ‘Thor: Love and Thunder’. Aan zijn zijde staat Natalie Portman, zij speelt de vrouwelijke Thor wat ook zeker niet onaardig is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

“Harder trainen dan ooit tevoren”

In eerdere interviews zei de acteur het volgende over zijn aankomende rollen: ‘Ik zal meer moeten trainen dan ooit tevoren, nog meer dan ik deed voor de rol van Thor. Er ligt namelijk zowel een accent op het lichaam als de houding. Ik zal ook een duik moeten maken in de wereld van het worstelen. Het wordt zwaar, maar ik kijk er erg naar uit.”

We kunnen alleen maar credits geven aan deze indrukwekkende transformatie. Menig man is jaloers op het lichaam van Chris Hemsworth. Hij gaat de rol in zijn komende films dan waarschijnlijk ook helemaal killen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Releasedatum van de Hulk Hogan-film en ‘Thor: Love and Thunder’

De Hulk Hogan-film, die nog geen officiële naam heeft, wordt eind 2021/begin 2022 verwacht. Thor Love: and Thunder is vanaf 18 februari 2022 overal te zien.