Entertainment

Chantal Janzen gaat uit de kleren voor tijdschrift en deelt foto op Insta

Chantal Janzen

Veel mensen zullen Chantal Janzen wel kennen. Ze is één van de bekendste Nederlanders die er zijn en presenteerde bijvoorbeeld onlangs nog het Eurovisie Songfestival, dat in Nederland werd georganiseerd nadat Duncan Laurence ditzelfde Eurovisie Songfestival twee jaar eerder had gewonnen. Chantal Janzen doet veel verschillende dingen, maar nu verschijnt ze dus ook zonder topje in een magazine, wat ze zelf ook deelt op Instagram.

Chantal Janzen

De 42-jarige Chantal Janzen werd geboren in Tegelen, in Limburg. De prachtige blondine is actrice, voor zowel tv, film en theater, presentatrice én zangeres. Een echte alleskunner dus. Ze is één van de succesvolste Nederlandse entertainmentmakers en kreeg al verschillende keren een eigen programma. Haar meest recente eigen programma is Chantals Beauty Camper, wat dit jaar begon en dus nog altijd draait.

Chantal Janzen doet dus erg veel verschillende dingen en hierdoor staat ze vaak onder de aandacht. Zo runt ze ook met haar man &C Media, een Nederlands productiebedrijf. Eén van paradepaardjes van het bedrijf is &C Magazine. Voor een shoot van &C ging ze uit de kleren. Zo is ze in de desbetreffende foto zonder topje te zien, al bedekt ze de gevoelige delen natuurlijk wel met haar handen.

De shoot deelde Chantal zelf ook op haar Instagram. De foto kreeg tot nu toe al meer dan 63.000 likes, wat natuurlijk enorm veel is.

View post on Instagram
 

Wat natuurlijker belangrijker is, zijn Chantal haar enorme kwaliteiten. Programma’s waar Chantal Janzen onderdeel van is, staan bijna garant voor succes. Haar programma Beat The Champions Vips bijvoorbeeld, deed het onlangs nog enorm goed. Meer dan een miljoen mensen keken naar deze aflevering.

Ook The Voice of Holland is weer nieuw leven ingeblazen sinds Chantal Janzen er onderdeel van is. Chantal is één van de grootste televisiepersoonlijkheden die Nederland ooit heeft gekend en we gaan ongetwijfeld nog enorm veel van haar horen.