Actueel

Zien: Chantal Janzen verschijnt topless op magazine cover

chantal janzen 2

Chantal Janzen haalt alles uit de kast voor de nieuwe cover voor haar magazine &C. De blonde presentatrice laat daarbij wel vrijwel al haar kleding in de kast. De geboren Limburgse verschijnt namelijk topless op de magazine cover van de nieuwste editie van het blad.

Chantal Janzen gaat topless voor eigen magazine &C

Waar we eerder deze week nog schreven over Chantal Janzen en haar statement over Eloise van Oranje, zoekt de geboren Limburgse opnieuw het randje op. Speciaal voor haar eigen blad &C heeft de presentatrice annex actrice de stoute schoenen aangetrokken en haar kleren uit.

‘Ongemakkelijk om over het feest des levens te praten’

In de nieuwe editie van haar blad &C snijdt Chantal Janzen een onderwerp aan dat ze liever niet aansnijdt, namelijk die van het zogeheten feest des levens in de slaapkamer. Ze vindt het namelijk ongemakkelijk, vooral voor de partners. Alleen haar man Marco Geeratz is normaal gesproken degene met wie ze dit soort zeken bespreekt. Met de nieuwe &C komt daar echter verandering in. De geboren Limburgse doet daar namelijk een boekje open over haar slaapkameravonturen.

Veranderde frequentie

Op Instagram lichten het magazine en Chantal al een tipje van de sluier op over de inhoud van het interview in het tijdschrift. “Het is wel zo dat de frequentie veranderd is sinds we kinderen hebben”, schrijft Chantal. “De jongens hebben het talent om slaapdronken de kamer binnen te wandelen op het moment suprême.”

Hoe hoog die frequentie dan is? “Vier keer per week? Soms wel. Soms niet”, ontboezemt Chantal. “Maar als ik jou was, zou ik me daar bijzonder weinig van aantrekken. Dat doe ik namelijk ook niet als ik van anderen hoor hoe vaak ze het doen.”

Chantal Janzen uit de kleren voor nieuw nummer

Speciaal voor dit ‘pikante’ nummer van &C verschijnt Chantal Janzen topless op de cover. Wij kunnen ons alleen maar indenken dat de verkoopcijfers van dit specifieke nummer de pan uit rijzen. Want wie wil er nou niet een Chantal zonder topje in huis hebben? Poster-materiaal als je het ons vraagt.

Bekijk hieronder de gewaagde foto van Chantal Janzen:

View post on Instagram