Entertainment

Zien: Chantal Janzen zorgt in bikini voor extra hitte in Italië

chantal janzen 5

Chantal Janzen heeft de Italiaanse zon opgezocht met haar gezin. Al is Chantal Janzen zelf het échte zonnetje in Italië. Zij zorgt met een bikinifoto namelijk voor extra hitte.

Chantal Janzen, de koningin van de Nederlandse televisie

Chantal Janzen (15 februari 1979) is een Nederlandse actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en producent. Ze schitterde in musicals zoals 42nd Street en Saturday Night Fever, en presenteerde TV-programma’s als Beat the Champions. Ze is ook jurylid in Holland’s Got Talent en Das Supertalent. Janzen studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en heeft diverse prijzen gewonnen. De geboren Limburgse presenteerde bij AVRO en later bij RTL Nederland, met shows als The Voice of Holland. De presentatrice is oprichter van &C en had successen in binnen- en buitenland. Ze won Zilveren Televizier-Ster prijzen en heeft meerdere programma’s gepresenteerd, waaronder The World’s Best. Janzen was betrokken bij Eurovisie Songfestival. De mediapersoonlijkheid trouwde in 2014 en heeft twee zoons, ook is ze stiefmoeder.

Genieten van de Italiaanse zon

Chantal Janzen geniet met volle teugen van een heerlijke vakantie in Italië, samen met haar gezin. Terwijl ze de regio verkennen, doen ze zich tegoed aan verrukkelijke Italiaanse gerechten en genieten ze van de mediterrane zon. Ook wordt er een spelletje genaamd ‘Qwixx‘ gespeeld met z’n allen, zo valt in de Instagram Stories van Chantal Janzen te zien.

Selfie zorgt voor extra hitte

Al is het spelletje niet wat de aandacht trekt. Het is Chantal Janzen zelf, die in mintgroene bikini de show steelt. Grote kans dat deze Stories, net als deze bikinifoto van Janzen, non-stop op repeat staan bij haar volgers. Wat jij?

Bekijk hieronder de vakantiebeelden van Chantal Janzen: