Entertainment

Video: Topmodel loopt kledingloos over de catwalk

celina smith

Modellen houden ervan om met leuke en speciale pakjes over een catwalk te lopen. Ook het publiek geniet hier vaak van. Topmodel Celina Smith ging nog een stapje verder: zij liep kledingloos over de catwalk en liet zich slechts bedekken met een paar stukjes ducttape. Het resultaat is werkelijk hypnotiserend.

Celina Smith, Amerikaanse Instagram-beroemdheid

Celina Smith is een Amerikaanse Instagram beroemdheid. De Amerikaanse dame is een grote persoonlijkheid op social media. Ze is geboren in Los Angeles, Californië geboren in het jaar 1998. Haar lengte is ongeveer 1,65 meter en ze weegt niet meer dan 60 kilogram. Ze heeft op dit moment een relatie met Stephen Deleonardis, ook wel Steve Will genoemd.

View post on Instagram
 

Sensatie op Instagram

Op Instagram heeft de mooie dame meer dan 1 miljoen volgers. Ze houdt ervan om leuke foto’s te delen en daarop haar killerbody te showen. Haar rondingen komen duidelijk goed naar voren op haar social media pagina’s. Het is zeker de moeite waard om eens een keer een kijkje te nemen op haar Instagram-account. Daar zul je geen spijt van krijgen.

Ducttape geeft lichaam prijs

In een recente video is Celina Smith te zien hoe ze over de catwalk loopt met slechts een paar stukjes ducttape die haar lichaam bedekken. De show was een project waarbij de ducttape wordt gebruikt om een bikini te maken. Het ziet er erg goed uit in combinatie met het lichaam van het model. Het lichaam van Celina Smith komt namelijk uitstekend naar voren in deze bikini. Ze lijkt het vol passie en trots te dragen. En geef haar eens ongelijk!

Bekijk de beelden hier en hier.

Meer hypnotiserende catwalks zien? Bekijk dan eens die van Stefanie Gurzanski.